begreen környezetbarát street food csomagolás

A street food csomagolás alapanyagai az elmúlt években gyökeres változásokon mentek át. Egyre nagyobb hangsúlyt kap az újrahasznosítás a keletkező hatalmas mennyiségű szemét visszaszorítására.

Ezzel párhuzamosan erőteljes kampányokat folytatnak a régi szemlélet visszaszorítására, megváltoztatására is. Kiemelt figyelmet kap az ismeretterjesztés, már az iskolai oktatás keretein belül tanítják a környezettudatos gondolkodást. Miért annyira fontos ez?

Bolygónk tele van szeméttel, melyek nagy részének több száz évre van szüksége a lebomláshoz, ráadásul eközben mindvégig szennyezi is a környezetet. A Sup-direktíva bevezetésével ezt a folyamatot tudjuk először megállítani, majd az újfajta szemlélet hatására csökkenteni a keletkező hulladékok mennyiségét.

Mi a SUP (Single-use plastics) irányelv és melyek a legfőbb ok?

A direktíva bevezetésével a fókusz a gondolkodásmód megváltoztatásán van. A legfőbb cél az, hogy ez az irányelv elindítson egy olyan, ún. körforgásos szemléletet, melynek hatására az egyszer használatos termékeket fenntartható forrásból származó, mérgező anyagoktól mentes, újra hasznosítható, azaz a termelés körforgásába újra beilleszthető termékeket, anyagokat és rendszereket részesítjük előnyben.

A hosszabb távú célkitűzés az, hogy mindezek eredményeképpen radikálisan és érdemlegesen csökkenjen a keletkező hulladék mennyisége, különös tekintettel a tengerek, óceánok mélyén évtizedek alatt felhalmozódott ún. „elhagyott” hulladékokra.

begreen termékek a környezetbarát street food csomagolás elősegítéséért

A begreen webáruház termékkínálatát annak szellemében állítottuk össze, hogy az élelmiszerek tálalásához és csomagolásához minden szempontból kiváló termékek minél szélesebb termékpalettáját kínálhassuk alternatívaként a vendéglátóipari egységek számára.

Arra törekszünk, hogy teljeskörű választékot biztosítsunk, megfelelve a legmagasabb szintű környezetvédelmi és a szakmai elvárások szempontjából és a funkcionalitás, design tekintetében is.

Legfőbb célunk, hogy segítsük a környezetvédelem, ezen belül különös tekintettel a hulladékgazdálkodás új irányvonalainak megvalósulását.

Tekintse meg termékeinket:

begreen környezetbarát street food csomagolás termékei

Üzletkötőink készséggel állnak rendelkezésükre kérdés esetén!