begreen ablak nélküli papírtasak, barna, kraft, 230+2x80x450mm, 35gr

Ft + Áfa

Ez az Ablak nélküli Pékáru Papírtasak a látványosabb pékárukhoz lett tervezve! Az 230+2x80x450 mm-es méretében kényelmesen elférnek a nagyobb kalácsok, kiflik vagy más tekercsek. A barna kraft papír elegáns külsőt kölcsönöz a csomagnak, és az ablak nélküli design kiemeli az értékes tartalmat. A könnyű súly és a strapabíró anyag pedig garantálja a kényelmes és stílusos vásárlást. Műanyagmentes termék!

Kiszerelés: 1000 db/karton

Készleten

Leírás

Leírás

Az ablak nélküli papírtasak, kraft színű változata ideális választás azoknak, akik keresik a praktikus és esztétikus csomagolási megoldásokat. A barna kraft papír a természetes megjelenésével és tartósságával kiemeli az élelmiszereket vagy más termékeket, miközben a papírtasak könnyű súlyú és kényelmes használatot biztosít. Ez a tasak kiválóan alkalmas különféle termékek, például sütemények, kekszek, péksütemények, kávé vagy más apróbb élelmiszerek csomagolására. Az ablak nélküli kivitel lehetővé teszi a tartalom könnyű azonosítását, miközben a kraft papír környezetbarát és könnyen újrahasznosítható.

A tasakok rendkívül sokoldalúak és alkalmazhatók pékségekben, kávézókban, desszertüzletekben vagy más élelmiszer- és kiskereskedelmi üzletekben. Kompakt méretük és egyszerű kezelhetőségük lehetővé teszi a hatékony csomagolást és az esztétikus bemutatást. Válassza az ablak nélküli papírtasakot, ha kiemelkedő megjelenést, tartósságot és környezetbarát csomagolási megoldást keres az üzletébe! Raktárkészletünk mindig naprakész, így gyors szállítást biztosítunk partnereink számára. Az áraink versenyképesek és tükrözik a környezetbarát, magas minőségű termékeink iránti elkötelezettségünket.