begreen csomagolt fa evőeszköz szett (2+1: villa, kés, szalvéta) papír tasakban

29 Ft + Áfa

Az étkezés magasabb szintjére lépve a begreen Csomagolt Fa Evőeszköz Szett (2+1) egy valódi gasztronómiai élményt nyújt. A praktikusan csomagolt, papír tasakban elrendezett fa villa, kés és szalvéta hármasság nemcsak különleges érintést ad az étkezésnek, de a környezettudatosság jegyében is tervezve lett. Legyen szó piknikről, munkahelyi ebédről vagy utazásról, ez a szett mindenhol stílust és tudatosságot csempész az étkezéseidbe. Készülj fel arra, hogy minden falat egy kis luxust és felelősségteljes élvezetet rejt magában! Komposztálható!

Kiszerelés: 50 szett/csomag

Készleten

Cikkszám: 12500099 Kategóriák: ,
Leírás

Leírás

Ismerje meg a begreen csomagolt fa evőeszköz szettet, amely nem csupán kényelmes és stílusos megoldás, hanem a környezettudatos étkezés elkötelezett hírnöke! A 2+1 szett tartalmaz egy fát villát, egy kést és egy környezetbarát szalvétát, mindezt praktikusan csomagolva papír tasakban. Ez a fenntartható evőeszköz szett ideális választás utazáshoz, piknikezéshez vagy egyszerűen azon pillanatokhoz, amikor az egyszer használatos műanyag elkerülése és a környezetvédelem fontos szempont. A fából készült villa és kés nemcsak esztétikusak, hanem könnyűek és könnyen bonthatók, így utóéletük is minimális környezeti hatássággal jár.

A mellékelt környezetbarát szalvéta kényelmesen elfér a papír tasakban, és praktikus megoldást kínál a tisztálkodásra étkezés közben. A BeGreen csomagolt fa evőeszköz szett a kiváló minőségű és fenntartható anyagok ötvözésével teremt élményt, amely jót tesz mind az Ön étkezési élményének, mind pedig a környezetünknek. Válassza a begreen csomagolt fa evőeszköz szettet, és lépjen egy zöldebb irányba anélkül, hogy lemondana a kényelemről és az esztétikáról!