begreen csomagolt fa evőeszköz szett (villa és kés) – papírtasakban

39 Ft + Áfa

Fedezd fel az egyszerűség és az elegancia tökéletes harmóniáját a begreen Csomagolt Fa Evőeszköz Szettben! A kényelmesen csomagolt, papírtasakban elhelyezett fa villa és kés páros nem csak kifinomult stílust kölcsönöz az étkezésnek, de a környezettudatos választások iránti elkötelezettségedet is kifejezi. Ebben a praktikus szettben minden adott a stílusos és fenntartható étkezéshez – egyszerűen csomagold ki és élvezd az ízletes falatokat!

Kiszerelés: 500 szett/csomag

Készleten

Cikkszám: 12500092 Kategóriák: ,
Leírás

Leírás

Ismerje meg a begreen csomagolt fa evőeszköz szettet, egy egyszerűen kiváló és környezetbarát megoldást az étkezésekhez! Ez a szett egy fát villát és egy kést tartalmaz, mindezt kényelmesen csomagolva egy praktikus papírtasakban. Ez a fenntartható evőeszköz szett nemcsak esztétikus, hanem kényelmes és praktikus is. A fa villa és kés könnyűek, de mégis strapabírók, így ideálisak az utazáshoz, piknikezéshez vagy egyszerűen azokhoz a pillanatokhoz, amikor szeretné elkerülni az egyszer használatos műanyag evőeszközöket.

A papírtasak környezetbarát és könnyen hordozható, így mindig kéznél lehet, amikor szükség van rá. A BeGreen csomagolt fa evőeszköz szett a minőséget és a fenntarthatóságot ötvözi, készült gondosan válogatott faanyagokból. Válassza a begreen csomagolt fa evőeszköz szettet, és tegye környezettudatosabbá az étkezéseit egy egyszerű, mégis hatékony megoldással, amely egyszerre gondoskodik a kényelméről és a bolygónk jövőjéről!