begreen csónak tálca barna ecokraft 117x92x20mm 100ml

13 Ft + Áfa

A csónak tálca kicsi mérete ellenére nagy élményt kínál a street food rajongóinak. Az ecokraft anyagból készült barna csónak formájú tálca ideális választás például ropogós sültkrumplihoz. Az apró méretű tálca praktikus és kényelmes, hogy könnyedén élvezhesd az ízletes csemegét bármilyen utcai rendezvényen. Az ecokraft alapanyaga általában újrahasznosított papírból készül, ami csökkenti az erdőirtást és segít megőrizni a természeti erőforrásokat. A gyártási folyamat során kevesebb energia szükséges a hagyományos műanyagokhoz képest, így a kraft csónaktálcák hozzájárulnak a fenntarthatósághoz. Az ecokraft anyag biológiailag lebomló, ami azt jelenti, hogy a termék élettartama után nem terheli meg a környezetet.

Kiszerelés: 250 db/csomag

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen barna ecokraft csónak tálca, 117x92x20 mm méretekkel és 100 ml űrtartalommal, a kreatív szervírozás és az ökológiai szemlélet tökéletes összhangját kínálja. Ez a csónak tálca nem csak egy egyszerű eszköz, hanem egy stílusos és környezetbarát étkezési megoldás, amely kiemeli az ételek vizuális vonzerejét. A 117x92x20 mm-es méretek ideálissá teszik ezt a csónak tálcát kisebb előételek, snackek vagy desszertek szervírozásához. A barna ecokraft anyaga természetes és letisztult atmoszférát kölcsönöz az asztalnak, miközben hozzájárul a fenntarthatósághoz.

A begreen csónak tálca 100 ml űrtartalommal rendelkezik, így tökéletes választás kisebb adagokhoz vagy ínyencségekhez. Tartós kivitelezése biztosítja az étel biztonságos szervírozását, és a raktárkészletünk folyamatosan frissül, így biztosítva a gyors szállítást és zavartalan kiszolgálást. Válassza a begreen barna ecokraft csónak tálcát, hogy ételei ne csak ízletesek legyenek, hanem stílusosak és felelős választást is tükrözzenek az étkezés során. A begreen termékekkel minden étkezés egyedi és élvezetes élménnyé válhat!