begreen csónak tálca barna ecokraft 138x100x35mm 220ml

15 Ft + Áfa

A közepes méretű csónak tálca egy tökéletes választás, hogy az utcákon élvezd az ízletes street food ételeket. Az 220 ml kapacitású, barna ecokraft tálca például tökéletes a sültkrumplihoz. Az organikus anyagból készült tálca nemcsak kényelmes és könnyen hordozható, de környezetbarát is, hogy minden falatban az ökológiai tudatosság ízét érezd. Az ecokraft alapanyaga általában újrahasznosított papírból készül, ami csökkenti az erdőirtást és segít megőrizni a természeti erőforrásokat. A gyártási folyamat során kevesebb energia szükséges a hagyományos műanyagokhoz képest, így a kraft csónaktálcák hozzájárulnak a fenntarthatósághoz. Az ecokraft anyag biológiailag lebomló, ami azt jelenti, hogy a termék élettartama után nem terheli meg a környezetet.

Kiszerelés: 250 db/csomag

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen barna ecokraft csónak tálca, 138x100x35 mm méretekkel és 220 ml űrtartalommal, egy kiváló választás minden olyan alkalmazáshoz, ahol a kreativitás és az ökológiai szemlélet egyesül. Ez a csónak tálca nemcsak praktikus eszköz, hanem egy stílusos és környezetbarát étkezési megoldás, amely kiemeli az ételek szervírozásának művészetét. A 138x100x35 mm-es méretek lehetővé teszik a csónak tálca használatát szélesebb skálájú ételekhez, például salátákhoz, tésztákhoz vagy ínyencségekhez. A barna ecokraft anyaga természetes, meleg atmoszférát teremt az asztalon, és egyúttal hozzájárul a fenntarthatósághoz.

A begreen csónak tálca 220 ml űrtartalommal rendelkezik, így ideális választás kisebb adagokhoz vagy ínyencségekhez. Tartós kivitelezése garantálja az étel biztonságos és stílusos szervírozását. A raktárkészletünk folyamatosan frissül, így gyors szállítást és zavartalan kiszolgálást biztosítunk. Válassza a begreen barna ecokraft csónak tálcát, hogy ételei ne csak ízletesek, hanem környezettudatosak és stílusosak is legyenek. A begreen termékekkel minden étkezés egyedi és élvezetes élménnyé válhat!