begreen csónak tálca barna ecokraft 171x125x40mm 400ml

20 Ft + Áfa

Ez a tálca már alkalmas nagyobb adagokhoz, ideális street food ételekhez. A 400 ml kapacitású barna ecokraft csónak tálca például kiválóan szolgál egy adag sültkrumplival. Az organikus anyagokból készült tálca nemcsak környezetbarát, de a formatervezett kialakításával is lenyűgözi a vevőket. Az ecokraft alapanyaga általában újrahasznosított papírból készül, ami csökkenti az erdőirtást és segít megőrizni a természeti erőforrásokat. A gyártási folyamat során kevesebb energia szükséges a hagyományos műanyagokhoz képest, így a kraft csónaktálcák hozzájárulnak a fenntarthatósághoz. Az ecokraft anyag biológiailag lebomló, ami azt jelenti, hogy a termék élettartama után nem terheli meg a környezetet.

Kiszerelés: 250 db/csomag

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen barna ecokraft csónak tálca, 171x125x40 mm méretekkel és 400 ml űrtartalommal, egy stílusos és környezetbarát választás minden olyan alkalomra, ahol az ételszervírozás különleges atmoszférát követel. Ez a csónak tálca nem csak egy egyszerű eszköz, hanem egy kreatív és fenntartható étkezési megoldás, amely kiemeli az ételek látványát és ízét. A 171x125x40 mm-es méretek tökéletesen alkalmazkodnak a csónak tálca változatos felhasználásához, beleértve a salátákat, tésztákat vagy kisebb főételeket. A barna ecokraft anyag természetes megjelenést kölcsönöz és egyúttal azt az üzenetet hordozza, hogy Ön környezettudatos döntéseket hoz étkezése során.

A begreen csónak tálca 400 ml űrtartalommal rendelkezik, ideális méretű adagokhoz és változatos ételekhez. A tartós kivitelezés garantálja, hogy az étel szivárgásmentesen és biztonságosan kerüljön az asztalra. Raktárkészletünk folyamatosan frissül, így gyors szállítást és zavartalan kiszolgálást biztosítunk. Válassza a begreen barna ecokraft csónak tálcát, hogy étkezései ne csak ízletesek legyenek, hanem környezetbarátok és stílusosak is. A begreen termékekkel minden étkezés egyedi és élvezetes élménnyé válhat!