begreen csónak tálca barna ecokraft 215x150x40mm 800ml

26 Ft + Áfa

Az extra nagy csónak tálca igazi látványossá teszi az utcai étkezést. Az 800 ml kapacitású barna ecokraft tálca például kényelmesen elnyeli egy gazdag sültkrumpli adagot. Az organikus anyagokból készült tálca nemcsak környezetbarát, de a méretével és stílusával is kiemeli az étel szépségét és ízét. Az ecokraft alapanyaga általában újrahasznosított papírból készül, ami csökkenti az erdőirtást és segít megőrizni a természeti erőforrásokat. A gyártási folyamat során kevesebb energia szükséges a hagyományos műanyagokhoz képest, így a kraft csónaktálcák hozzájárulnak a fenntarthatósághoz. Az ecokraft anyag biológiailag lebomló, ami azt jelenti, hogy a termék élettartama után nem terheli meg a környezetet.

Kiszerelés: 250 db/csomag

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen barna ecokraft csónak tálca, 215x150x40 mm méretekkel és 800 ml űrtartalommal, az ételszervírozás és az ökológiai tudatosság tökéletes összhangját kínálja minden alkalomra. Ez a csónak tálca nem csupán egy étel szervírozására szolgáló eszköz, hanem egy stílusos és környezetbarát étkezési megoldás, amely kreatívan hangsúlyozza az ételek élvezetét. Az 215x150x40 mm-es méretek optimálissá teszik ezt a csónak tálcát változatos fogásokhoz, beleértve a főételeket, tésztákat vagy salátákat. A barna ecokraft anyag a természetesség és a környezettudatosság érzetét kölcsönzi az asztalnak, és egyúttal felelős étkezési szokásokra inspirál.

A begreen csónak tálca 800 ml űrtartalommal ideális méretű adagokhoz és változatos ételekhez. Tartós kivitelezése garantálja, hogy az étel szivárgásmentesen és biztonságosan kerüljön az asztalra. Raktárkészletünk folyamatosan frissül, így gyors szállítást és zavartalan kiszolgálást biztosítunk. Válassza a begreen barna ecokraft csónak tálcát, hogy étkezései ne csak ízletesek legyenek, hanem környezetbarátok és stílusosak is. A begreen termékekkel minden étkezés egyedi és élvezetes élménnyé válhat!