begreen csónak tálca barna ecokraft 245x165x57mm 1200ml

33 Ft + Áfa

A nagy kapacítású csónak tálca egy valódi utcai gasztro-show központi eleme. A 1200 ml kapacitású barna ecokraft tálca például ideális egy nagy sültkrumpli adag felszolgálásához. Az organikus anyagokból készült tálca környezetbarát választás, és az extra méretével a street food élményed új szintre emeli. Az ecokraft alapanyaga általában újrahasznosított papírból készül, ami csökkenti az erdőirtást és segít megőrizni a természeti erőforrásokat. A gyártási folyamat során kevesebb energia szükséges a hagyományos műanyagokhoz képest, így a kraft csónaktálcák hozzájárulnak a fenntarthatósághoz. Az ecokraft anyag biológiailag lebomló, ami azt jelenti, hogy a termék élettartama után nem terheli meg a környezetet.

Kiszerelés: 250 db/csomag

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen barna ecokraft csónak tálca, 245x165x57 mm méretekkel és 1200 ml űrtartalommal, egy olyan környezetbarát és stílusos választás, amely kiemeli az ételszervírozás művészetét. Ez a csónak tálca nem csupán egy praktikus eszköz, hanem egy kreatív és fenntartható étkezési megoldás, amely környezettudatos választást tükröz. Az 245x165x57 mm-es méretek ideálisak e csónak tálca használatához változatos fogásokhoz, beleértve a főételeket, grillételeket vagy különleges desszerteket. A barna ecokraft anyag természetes és meleg atmoszférát teremt az asztalon, miközben a környezetbarát jellegével hangsúlyozza a tudatos étkezés fontosságát.

A begreen csónak tálca 1200 ml űrtartalommal rendelkezik, így ideális választás nagyobb adagokhoz vagy bőséges fogásokhoz. A tartós kivitelezés garantálja, hogy az étel szivárgásmentesen és biztonságosan kerüljön az asztalra. Raktárkészletünk folyamatosan frissül, így gyors szállítást és zavartalan kiszolgálást biztosítunk. Válassza a begreen barna ecokraft csónak tálcát, hogy étkezései ne csak ízletesek legyenek, hanem környezetbarátok és stílusosak is. A begreen termékekkel minden étkezés egyedi és élvezetes élménnyé válhat!