begreen cukornád leveses papírtégely, fehér, 425 ml (tető:11300014)

41 Ft + Áfa

A begreen cukornád leveses papírtégely kiváló választás azoknak, akik környezetbarát és stílusos csomagolást keresnek ételeikhez. A fehér színű, 425 ml-es tégely ideális méretű levesekhez, salátákhoz és egyéb ételkülönlegességekhez. Ez a tégely cukornád alapú anyagból készül, ami azt jelenti, hogy a gyártásához kizárólag fenntartható forrásokat használtak fel. Ezenkívül a begreen termék környezetbarát és biológiailag lebomlik, így minimális a környezeti lábnyoma. A fehér tégelyt ideális kiegészítővel egészíti ki a hozzá tartozó tető (termékkód: 11300014), amely biztosítja az étel frissességét és könnyű szállítását. A cukornád leveses papírtégely és a hozzá tartozó tető együttesen a praktikumot és a fenntarthatóságot ötvözi, és megfelel azoknak a vásárlóknak, akik fontosnak tartják a környezetvédelmet az ételcsomagolás terén.

Kiszerelés: 50 db/csomag

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen cukornád leveses papírtégely, fehér színben és 425 ml űrtartalommal, a környezettudatos ételszervírozás és csomagolás szimbóluma. Ez a tégely nemcsak esztétikus és praktikus, de a cukornád alapanyagának köszönhetően környezetbarát is, hozzájárulva a fenntartható életmódhoz. A fehér színű kivitel elegáns és letisztult megjelenést kölcsönöz az ételnek, emellett ideális választás mindennapi étkezésekhez, uzsonnákhoz vagy különféle fogásokhoz. A 425 ml-es űrtartalom lehetővé teszi, hogy bőséges adagokat szervírozzon, például levesek, saláták vagy egyéb ízletes ételek esetén.

A cukornád alapanyag felhasználása környezetbarát alternatívát kínál a hagyományos műanyag tégelyekhez képest. A cukornád biológiailag lebomlik, és gazdaságosabb a termesztése, így csökkentve az ökológiai lábnyomot. A begreen cukornád leveses papírtégely ideális választás mindazoknak, akik szeretnék csökkenteni a környezeti terhelést az ételcsomagolás terén. Válassza a begreen cukornád leveses papírtégelyt, hogy étkezései ne csak finomak és kényelmesek legyenek, hanem környezetbarátok is. Az egyedi design és a fenntarthatóság egyesítésével a begreen cukornád leveses papírtégely a tudatos étkezés és a környezettudatosság iránt elkötelezett vásárlók számára ideális választás!