begreen cukornád leveses tányér, fehér, 500 ml

31 Ft + Áfa

A begreen cukornád leveses tányér, mint egy csendes ökológiai hős, összekapcsolja a környezettudatosságot és a praktikumot. A fehér színű tányér megtöltve 500 ml finomsággal, úgy szolgálja fel az ételeket, mintha a fenntarthatóság lenne a főszereplő a tányéron. Az anyaga cukornád (bagasse), ami a cukornádgyártás melléktermékeként születik újjá, és teremt környezetbarát alternatívát. Egyszeri használatú jellegével a kényelem csúcsát nyújtja, hiszen a mosogatással sem kell vesződni. Legyen szó éttermekről, büfékről vagy otthoni vacsorákról, amikor a környezettudatosság számít. Átléphetünk a műanyag tányérok világából egy fenntarthatóbb jövő felé.

Kiszerelés: 50 db/csomag

Készleten

Cikkszám: 11300123 Kategóriák: , ,
Leírás

Leírás

A begreen cukornád leveses tányér, fehér színben és 500 ml űrtartalommal, a környezetbarát étkezés és a kényelmes tálalás tökéletes megtestesítője. Ez a tányér nemcsak a fenntarthatóság jegyében készült, de a fehér színével és praktikus méretével is kiemelkedik az étkezési élményt teremtő termékek közül. A fehér szín elegáns és letisztult megjelenést biztosít, ideális választás mindennapi étkezésekhez, kerti partikhoz vagy különféle rendezvényekhez. Az 500 ml-es űrtartalom lehetővé teszi, hogy bőséges adagokat szervírozzon levesek, saláták vagy egyéb ízletes fogások esetén.

A cukornád alapanyag használata nemcsak környezetbarát alternatívát jelent a hagyományos műanyag tányérokhoz képest, de biológiailag is lebomlik, csökkentve ezzel a környezeti terhelést. A begreen cukornád leveses tányér kiváló minőségű és tartós választás, amely hozzájárul a fenntartható étkezési szokásokhoz. Válassza a begreen cukornád leveses tányért, hogy étkezései ne csak finomak és kényelmesek legyenek, hanem környezetbarátok és stílusosak is. Az egyedi design és a fenntarthatóság egyesítése a begreen termékeknél garantáltan kifinomult és tudatos választást eredményez!