begreen cukornád menübox, 2 részre osztott, natúr, 221×203×65 mm

66 Ft + Áfa

A begreen 2 részre osztott cukornád menübox a rendkívül praktikus és stílusos megoldást kínálja vendéglátóipari igényekre. A natúr színű, 221×203×65 mm méretű menübox ideális választás különféle ételek és italok elkülönített szervírozásához. A cukornád alapanyag kiváló minőségű és környezetbarát, így az étterme vagy kávézója még fenntarthatóbb lehet. A cukorgyártás hulladékaiból származó anyagokból készülnek- bagasse, préseléses technológiával. Közismerten erőforrás-hatékony és környezetbarát anyag. Komposztálható. Bármilyen terítéshez alkalmas. Bagasse alapanyag. Egymásra rakható.

Kiszerelés: 50 db/csomag

Készleten

Cikkszám: 20600035 Kategóriák: , ,
Leírás

Leírás

A begreen cukornád menübox, 2 részre osztott kivitelben, natúr színben és 221×203×65 mm méretben, az étkezési élmény és a környezettudatosság ötvözésének kiváló példája. Ez a menübox nemcsak környezetbarát, de a natúr színével és praktikus formatervezésével is kiemelkedik a stílusos és kényelmes étkezési megoldások közül. A natúr színű kivitel természetes és letisztult megjelenést kölcsönöz, ideális választás mindennapi étkezésekhez, piknikekhez vagy utazásokhoz. Az 2 részre osztott kivitel és a 221×203×65 mm méret lehetővé teszi, hogy különféle ételeket, például főételeket, salátákat vagy szendvicseket kényelmesen tároljon benne.

A cukornád alapanyag használata környezetbarát alternatívát jelent a hagyományos műanyag dobozokhoz képest. A cukornád biológiailag lebomlik, így csökkentve a környezeti terhelést. A begreen cukornád menübox nemcsak kiváló minőségű és tartós, hanem fenntartható étkezési megoldás is. Válassza a begreen cukornád menüboxot, hogy étkezései ne csak finomak és kényelmesek legyenek, hanem környezetbarátok és stílusosak is. Az egyedi design és a fenntarthatóság egyesítése a begreen termékeknél garantáltan kifinomult és tudatos választást eredményez!