begreen cukornád menübox, 2 osztott, natúr, 230x153x80 mm

94 Ft + Áfa

A BeGreen egyterű cukornád menübox egy tökéletes elegancia és funkcionalitás ötvözete. A natúr színű, 230x153x80 mm méretű menübox ideális választás azoknak, akik szeretnék kiemelni ételeik vagy italaik megjelenését. A cukornád alapanyag környezetbarát és könnyen lebomlik, így hozzájárul az étterme vagy kávézója fenntarthatóságához és zöld profiljához. A cukornádból cukorlevet kinyerő gyártás során keletkező melléktermék a bagasse nevű anyag, (ami magyarul kipréselt cukornádat jelent). Közismerten erőforrás-hatékony és környezetbarát anyag. Komposztálható!

Kiszerelés: 50 db/csomag

Készleten

Cikkszám: 20600047 Kategóriák: , ,
Leírás

Leírás

A begreen cukornád menübox, egyterű kivitelben, natúr színben és 230x153x80 mm méretben, az étkezési élmény és a környezettudatosság ötvözésének kiváló példája. Ez a menübox nemcsak környezetbarát, de a natúr színével és praktikus formatervezésével is kiemelkedik a stílusos és kényelmes étkezési megoldások közül. A natúr színű kivitel természetes és letisztult megjelenést kölcsönöz, ideális választás mindennapi étkezésekhez, piknikekhez vagy utazásokhoz. Az egyterű kivitel és a 230x153x80 mm méret lehetővé teszi, hogy különféle ételeket, például főételeket, salátákat vagy szendvicseket kényelmesen tároljon benne.

A cukornád alapanyag használata környezetbarát alternatívát jelent a hagyományos műanyag dobozokhoz képest. A cukornád biológiailag lebomlik, így csökkentve a környezeti terhelést. A begreen cukornád menübox nemcsak kiváló minőségű és tartós, hanem fenntartható étkezési megoldás is. Válassza a begreen cukornád menüboxot, hogy étkezései ne csak finomak és kényelmesek legyenek, hanem környezetbarátok és stílusosak is. Az egyedi design és a fenntarthatóság egyesítése a begreen termékeknél garantáltan kifinomult és tudatos választást eredményez!