begreen cukornád pohártető ivólyukkal Ø80mm papírpohárhoz

20 Ft + Áfa

Átmérője Ø80 mm és ívólyukkal van ellátva. Kompatibilis a hozzátartozó begreen kávéspoharunkkal, mely kifejezetten alkalmas nagyobb mennyiségű kávékülönlegességekhez, pl. Latte, Frappe vagy Mocha kávékhoz. Ezek a pohártetők nélkülözhetetlenek bármely büfében, gyorsétteremben vagy akár egyéb eseményen. Praktikusak, mivel egyszer használatosak és könnyen eldobhatóak, így a mosogatás sem okoz gondot. Ráadásul egymásra is rakhatóak, így helytakarékosak. A cukornád (bagasse) pohártetők ipari körülmények között komposztálhatóak, így környezetbarát alternatívát jelentenek. A cukorgyártás melléktermékeként keletkező hulladék hasznosításáról van szó, így közismerten erőforrás-hatékony anyag.

Kiszerelés: 50 db/csomag

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen cukornád pohártető kiváló kiegészítője a környezettudatos vendéglátóhelyeknek. A cukornád alapanyagból készült pohártető kiválóan illeszkedik az Ø80mm-es papírpoharakhoz, biztosítva, hogy a vendégek kényelmesen élvezhessék italaikat. Az ivólyuk lehetővé teszi a könnyű fogyasztást, így ideális választás például forró italokhoz, mint a kávé vagy tea.

A cukornád pohártető környezetbarát alternatívát nyújt a hagyományos műanyag tetőkkel szemben. A biológiailag lebomló anyagokból készült tető csökkenti a környezeti terhelést, miközben megőrzi a funkcionalitást és az esztétikát. Ezzel a termékkel a vendéglátóhelyek elkötelezett szerepet játszhatnak a fenntarthatóság és a környezetvédelem terén.

Raktárkészletünk folyamatosan frissül, így biztosítva a gyors szállítást és a zavartalan kiszolgálást. A Begreen termékek árai versenyképesek, és tükrözik azokat az értékeket, amelyek iránt elkötelezettek vagyunk: minőség, fenntarthatóság és környezettudatosság. Kiegészítőink, mint például ez a cukornád pohártető, segítik a vendégek kényelmét és a vendéglátóhely szolgáltatásainak emelését.