begreen cukornád pohártető ivólyukkal Ø90mm papírpohárhoz

21 Ft + Áfa

A pohártető átmérője Ø90 mm és rendelkezik egy praktikus ivólyukkal. Ideális kiegészítője a begreen kávéspoharunknak, amely kifejezetten alkalmas a nagyobb mennyiségű kávékülönlegességekhez, pl. Latte, Frappe vagy Mocha kávékhoz. Ezek a pohártetők nélkülözhetetlenek bármely büfében, gyorsétteremben vagy bármilyen rendezvényen. A könnyen eldobható, egyszer használatos jelleg miatt a mosogatással sem kell foglalkozni, és ráadásul egymásra is helyezhetők, így helytakarékosak. Az ipari körülmények között komposztálható cukornád (bagasse) pohártetők környezetbarát alternatívát nyújtanak. A cukorgyártás melléktermékeinek hasznosításával készülnek, így rendkívül erőforrás-hatékony anyagok.

Kiszerelés: 50 db/csomag

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen cukornád pohártető ivólyukkal kiváló választás olyan vendéglátóhelyek számára, amelyek kiemelt figyelmet fordítanak a fenntarthatóságra és környezettudatosságra. Az Ø90mm-es papírpoharakhoz tervezett pohártető praktikus megoldást kínál, lehetővé téve a vendégek számára, hogy kényelmesen fogyasszák italaikat.

Az ivólyukkal ellátott pohártető könnyedén alkalmazkodik a különböző italokhoz, például kávéhoz, teához vagy hideg italokhoz. A cukornád alapanyagból készült tető nemcsak környezetbarát, de biológiailag lebomló is, hozzájárulva a fenntartható vendéglátás elveihez.

Raktárkészletünk mindig naprakész, így gyors szállítást biztosítunk partnereink számára. Az áraink versenyképesek és tükrözik a környezetbarát, magas minőségű termékeink iránti elkötelezettségünket. A cukornád pohártető ivólyukkal Ø90mm papírpohárhoz ideális választás azoknak, akik szeretnék fokozni vendégeik kényelmét és közben fenntarthatóságra törekednek.