begreen cukornád szögletes tányér, fehér, 160×160 mm

22 Ft + Áfa

A begreen komposztálható cukornád szögletes tányér igazán környezettudatos választás mindazok számára, akik az étel tálalás során is fontosnak tartják a fenntarthatóságot. Ez a tányér különleges szögletes formával rendelkezik és fehér színű. Anyaga a cukornád (bagasse), ami a cukornádgyártás környezetbarát mellékterméke, így rendkívül fenntartható alternatívát kínál. A tányér praktikus és kényelmes, mivel egyszer használatos. Kitűnő választás éttermekben, büfékben és otthoni használatra egyaránt, amikor a hagyományos műanyag vagy papír alternatívák helyett környezetbarát megoldást keresünk. Stílusos és esztétikus, így ideális választás bármilyen étel vagy fogás tálalásához.

Kiszerelés: 50 db/csomag

Készleten

Cikkszám: 11300103 Kategóriák: , ,
Leírás

Leírás

A begreen cukornád szögletes tányér, fehér színben és 160×160 mm méretben, a környezetbarát étkezés és az elegáns tálalás tökéletes kombinációját kínálja. Ez a tányér nemcsak a fenntarthatóság szempontjából készült, hanem a fehér kivitelével és kompakt méretével is kiemelkedik az étkezések és események során. A fehér színű kivitel elegáns és letisztult megjelenést biztosít, ami ideális választás mindennapi étkezésekhez, kerti partikhoz vagy különféle rendezvényekhez. A 160×160 mm-es mérete lehetővé teszi, hogy változatos ételeket, például előételeket, desszerteket vagy kis falatkákat tálaljon rajta.

A cukornád alapanyag használata környezetbarát alternatívát nyújt a hagyományos műanyag tányérokhoz képest. A cukornád biológiailag lebomlik, így csökkentve a környezeti terhelést. A begreen cukornád szögletes tányér tehát nemcsak esztétikus és praktikus, hanem környezetbarát is. Válassza a begreen cukornád szögletes tányért, hogy étkezései ne csak ízletesek, hanem környezetbarátok és esztétikusak is legyenek. Az egyedi design és a fenntarthatóság összehozása a begreen cukornád tányérnál garantáltan sikeres és tudatos választást eredményez!