begreen cukornád tányér, fehér, Ø220 mm

32 Ft + Áfa

A begreen komposztálható cukornád tányér egy kiváló választás, ha környezettudatosan szeretnénk ételt tálalni. Ez a fehér tányér Ø220 mm átmérővel rendelkezik. A tányér anyaga cukornád (bagasse), ami a cukornádgyártás újrahasznosított mellékterméke, ezáltal fenntartható választás. A begreen környezetbarát cukornád tányér az egyszer használatos jellegének köszönhetően praktikus és kényelmes. Ez a cukornád tányér ideális megoldás éttermekben, büfékben, vagy akár otthoni használatra is, amikor a hagyományos műanyag vagy papír alternatíváknál környezetbarátabb opciót keresünk. A tányér fehér színe stílusos és esztétikus, így bármilyen étel vagy fogás tálalásához alkalmas. A cukornádból cukorlevet kinyerő gyártás során keletkező melléktermék a bagasse nevű anyag, (ami magyarul kipréselt cukornádat jelent). Közismerten erőforrás-hatékony és környezetbarát anyag. Komposztálható. Bármely büfé, gyorsétterem, vagy akár egyéb esemény elengedhetetlen kelléke.

Kiszerelés: 50 db/csomag

Készleten

Cikkszám: 11300000 Kategóriák: , ,
Leírás

Leírás

A begreen cukornád tányér, fehér színben és Ø220 mm átmérővel, környezetbarát és stílusos választás az étkezésekhez. Ez a tányér nem csak esztétikailag vonzó, de a cukornád alapanyagának köszönhetően környezetbarát is, hozzájárulva a fenntartható életmódhoz. A fehér színű kivitel letisztult és modern megjelenést kölcsönöz az asztalnak, emellett ideális választás mindennapi étkezésekhez, különleges alkalmakhoz vagy rendezvényekhez. Az Ø220 mm-es átmérője lehetővé teszi, hogy változatos ételeket, például főételeket, salátákat vagy desszerteket szervírozzon rajta.

A cukornád alapanyagának használata jelentős mértékben csökkenti a környezeti terhelést, hiszen a cukornád biológiailag lebomlik, és termesztése kevésbé igényel erőforrásokat. A begreen cukornád tányér ideális választás mindazoknak, akik környezetbarát alternatívát keresnek a hagyományos műanyag vagy papír tányérok helyett. Válassza a begreen cukornád tányért, hogy étkezései ne csak finomak legyenek, hanem környezetbarátok és stílusosak is. Az egyedi design és az ökológiai tudatosság egyesítésével a begreen cukornád tányér kiemelkedő választás a fenntartható étkezésekhez!