begreen cukornád tányér, fehér, Ø260 mm

46 Ft + Áfa

A begreen komposztálható cukornád tányér kiváló választás mindazok számára, akik a környezetvédelemre fektetik a hangsúlyt az étel tálalás során. Ez a tányér büszkélkedhet Ø260 mm átmérővel és fehér színével. Anyaga cukornád (bagasse), ami a cukornádgyártás környezetbarát mellékterméke, így egy rendkívül fenntartható alternatívát kínál. Praktikus és kényelmes, hiszen egyszer használatos. Kiváló választás éttermekben, büfékben és otthoni használatra egyaránt, amikor a hagyományos műanyag vagy papír alternatívák helyett környezetbarát megoldást keresünk. A tányér stílusos és esztétikus, így ideális választás bármilyen étel vagy fogás tálalásához.

Kiszerelés: 50 db/csomag

Készleten

Cikkszám: 11300036 Kategóriák: , ,
Leírás

Leírás

A begreen cukornád tányér, fehér színben és Ø260 mm átmérővel, a környezetbarát étkezés és a stílusos tálalás elengedhetetlen eszköze. Ez a tányér nemcsak a fenntarthatóság jegyében készült, de a fehér színével és kiváló minőségével egyaránt kiemelkedik az étkezési élményt teremtő termékek közül. A fehér kivitel elegáns és letisztult megjelenést biztosít, ideális választás mindennapi étkezésekhez, különleges alkalmakhoz vagy rendezvényekhez. Az Ø260 mm-es átmérője lehetővé teszi, hogy bőséges adagokat szervírozzon, például főételeket, salátákat vagy egyéb ízletes ételeket.

A cukornád alapanyag kiválasztása révén a tányér nem csak környezetbarát, de biológiailag is lebomlik, csökkentve ezzel a környezeti terhelést. A begreen cukornád tányér kiváló választás mindazoknak, akik szeretnék a tudatos és fenntartható étkezési szokásokat ötvözni a stílusos tálalással. Válassza a begreen cukornád tányért, hogy étkezései ne csak ízletesek, hanem környezetbarátok és esztétikusak is legyenek. Az egyedi design és a fenntarthatóság összehozása a begreen cukornád tányérnál garantáltan sikeres és tudatos választást eredményez!