begreen ételszállító papírdoboz – BIO – 130x105x65 mm – 780 ml

107 Ft + Áfa

A begreen BIO ételszállító papírdoboz kiváló választás azoknak, akik környezetbarát és egyszerűen használható csomagolást keresnek. A kraft, barna színű doboz 780 ml-es kapacitásával tökéletes méretű street food ételekhez, például wrap vagy szushi tárolásához. A doboz dimenizói: 130x105x65 mm. Az egyedi begreen BIO ételszállító papírdoboz könyezetbarát tlajdonságai miatt garantáltan megnyeri a fenntarthatóság iránt elkötelezett vevők szívét.

Kiszerelés: 300 db/karton

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen ételszállító papírdoboz kiváló választás, ha környezetbarát és stílusos csomagolásra van szükséged az ételeid szállításához. A doboz készült magas minőségű barna kraft papírból, amely nemcsak tartós, hanem teljes mértékben újrahasznosítható is. A kraft szín természetes és meleg megjelenést kölcsönöz, így az ételszállító dobozok ideálisak lehetnek azoknak az éttermeknek, büféknek vagy ételkiszállító szolgáltatásoknak, amelyek fontosnak tartják a környezettudatosságot és a minőségi megjelenést.

Az ételszállító papírdobozok biztonságosan és praktikusan szállítják az ételeket, megőrizve azok frissességét és minőségét. A begreen termékcsalád részeként ez a doboz is fenntartható alapanyagokból készül, hozzájárulva a környezetvédelemhez. A doboz kiválóan alkalmas vállalkozásod emblémázására vagy logó elhelyezésére, hogy tovább erősítse a márkaidentitásodat. Továbbá, raktárkészletünk biztosítja a gyors és hatékony szállítást, így mindig időben juthatsz hozzá ezekhez a remek termékekhez. Raktárkészletünk mindig naprakész, így gyors szállítást biztosítunk partnereink számára. Az áraink versenyképesek és tükrözik a környezetbarát, magas minőségű termékeink iránti elkötelezettségünket.