begreen ételszállító papírdoboz – kraft – 170x120x70 mm – 1320 ml

128 Ft + Áfa

A 170x120x70 mm-es méretek és a 1320 ml űrtartalom lehetővé teszik, hogy különféle ételkészleteket kényelmesen elhelyezz és szállíthass egy helyről a másikra. Az ételszállító doboz ideális választás éttermek, kávézók, büfék és ételkiszállító szolgáltatások számára, akik fontosnak tartják a környezetvédelmet és a fenntarthatóságot. Ez a kraft ételszállító doboz része a begreen termékcsaládnak, így fenntartható alapanyagok felhasználásával készült.

Kiszerelés: 200 db/karton

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen ételszállító papírdoboz kiváló választás, ha környezetbarát és stílusos csomagolásra van szükséged az ételeid szállításához. A doboz készült magas minőségű barna kraft papírból, amely nemcsak tartós, hanem teljes mértékben újrahasznosítható is. A kraft szín természetes és meleg megjelenést kölcsönöz, így az ételszállító dobozok ideálisak lehetnek azoknak az éttermeknek, büféknek vagy ételkiszállító szolgáltatásoknak, amelyek fontosnak tartják a környezettudatosságot és a minőségi megjelenést.

Az ételszállító papírdobozok biztonságosan és praktikusan szállítják az ételeket, megőrizve azok frissességét és minőségét. A begreen termékcsalád részeként ez a doboz is fenntartható alapanyagokból készül, hozzájárulva a környezetvédelemhez. A doboz kiválóan alkalmas vállalkozásod emblémázására vagy logó elhelyezésére, hogy tovább erősítse a márkaidentitásodat. Továbbá, raktárkészletünk biztosítja a gyors és hatékony szállítást, így mindig időben juthatsz hozzá ezekhez a remek termékekhez. Raktárkészletünk mindig naprakész, így gyors szállítást biztosítunk partnereink számára. Az áraink versenyképesek és tükrözik a környezetbarát, magas minőségű termékeink iránti elkötelezettségünket.