begreen ételszállító papírdoboz, kraft, barna, 850 ml, 85x85x90 mm

51 Ft + Áfa

Az 850 ml kapacitású begreen ételszállító papírdoboz környezetbarát választás azoknak, akik szeretnék minimalizálni a csomagolásuk ökológiai lábnyomát. Az 85x85x90 mm-es begreen ételszállító papírdoboz ideális választás, ha stílusos és környezetbarát csomagolásra van szükség. A kraft, barna színű doboz ideális méretű street food ételek, például curry vagy rizottó szállításához. Az újrahasznosítható papír anyag biztosítja a fenntarthatóságot és a könnyű lebomlást.

Kiszerelés: 360 db/karton

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen ételszállító papírdoboz kiváló választás, ha környezetbarát és stílusos csomagolásra van szükséged az ételeid szállításához. A doboz készült magas minőségű barna kraft papírból, amely nemcsak tartós, hanem teljes mértékben újrahasznosítható is. A kraft szín természetes és meleg megjelenést kölcsönöz, így az ételszállító dobozok ideálisak lehetnek azoknak az éttermeknek, büféknek vagy ételkiszállító szolgáltatásoknak, amelyek fontosnak tartják a környezettudatosságot és a minőségi megjelenést.

Az ételszállító papírdobozok biztonságosan és praktikusan szállítják az ételeket, megőrizve azok frissességét és minőségét. A begreen termékcsalád részeként ez a doboz is fenntartható alapanyagokból készül, hozzájárulva a környezetvédelemhez. A doboz kiválóan alkalmas vállalkozásod emblémázására vagy logó elhelyezésére, hogy tovább erősítse a márkaidentitásodat. Továbbá, raktárkészletünk biztosítja a gyors és hatékony szállítást, így mindig időben juthatsz hozzá ezekhez a remek termékekhez. Raktárkészletünk mindig naprakész, így gyors szállítást biztosítunk partnereink számára. Az áraink versenyképesek és tükrözik a környezetbarát, magas minőségű termékeink iránti elkötelezettségünket.