begreen fa jégkrémes kanál, barna, 95 mm

12 Ft + Áfa

A begreen fa jégkéremes kanál kiváló választás mindazoknak, akik a környezetbarát és stílusos étkezés hívei. Ez a barna, 95 mm hosszúságú kanál tökéletes kiegészítője a fagylaltélménynek vagy desszertek fogyasztásának. A jégkéremes kanál kizárólag minőségi fa alapanyagból készül, amely biztosítja a tartósságot és a környezetbarát tulajdonságokat. A faanyag biolebomló, így az egyszer használatos kanál használata során minimalizálható a környezeti lábnyom. A 95 mm hosszúságú kanál ideális méretű, hogy kényelmesen élvezhesse a fagylalt vagy desszert elfogyasztását.

Kiszerelés: 100 db/csomag

Készleten

Cikkszám: 12200053 Kategóriák: , ,
Leírás

Leírás

Ismerje meg a begreen Fa Jégkrémes Kanálját, a környezetbarát és stílusos választást, amely emeli az élvezetet a jégkrém fogyasztásában! Ez a 95 mm hosszú barna fa kanál nem csupán egy eszköz, hanem a tudatos étkezés és a természetes szépség szimbóluma. A Fa Jégkrémes Kanál kialakítása ideális a hűs desszertek élvezetéhez. A 95 mm hosszúságú, barna fa kanál könnyedén illeszkedik a kézbe, és kényelmesen használható, miközben az esztétikus megjelenésével fokozza az élvezetet.

A begreen elkötelezett a fenntartható életmód és a környezettudatosság mellett. Ezért a Fa Jégkrémes Kanál gondosan válogatott, fenntartható forrásból származó faanyagokból készült. A barna színű fa nemcsak esztétikus, de természetes környezetünk iránti tiszteletteljes választás is. Válassza a begreen Fa Jégkrémes Kanálját, és élvezze a jégkrém élményét egy olyan eszközzel, amely szépít és egyúttal felelős döntés is. A minőség és a környezetvédelem találkozik ebben a kiváló minőségű barna fa kanálban.