begreen fa kés, barna, 16,5cm

Ft + Áfa

A begreen Fa Kés nem csupán kiváló minőségű és praktikus eszköz, hanem a környezetbarát életmód jegyében készült. A 16,5 cm hosszú, barna színű fa kés fenntartható faanyagból készült, így stílusos és környezettudatos választás az étkezésekhez. Kényelmes fogása és kiváló vágóteljesítménye mellett a fa alapanyag tovább erősíti az ökológiai szempontokat, hozzájárulva ezzel a fenntartható konyhai élményhez. Komposztálható!

Kiszerelés: 100 db/csomag

Készleten

Cikkszám: 12100000 Kategóriák: , ,
Leírás

Leírás

A begreen Fa Kés kiváló minőségű és stílusos választás azoknak, akik szeretik az étkezéseiket környezetbarát módon megélni. A 16,5 cm hosszúságú, barna színű fa kés nem csupán esztétikus, hanem a fenntartható faanyagok felhasználásával is környezetbarát. Az ergonomikus fogantyú kényelmes fogást biztosít, míg a kiváló minőségű penge könnyedén használható mindenféle élelmiszer vágásához.

A begreen Fa Kés a mindennapi használatra tervezett, tartós és könnyen tisztítható eszköz, amely hozzájárul a környezettudatos életmód kialakításához. Legyen szó otthoni konyhai rutinról vagy piknikről a szabadban, ez a fa kés kiváló társ lesz az étkezésekhez, és egyúttal hozzájárul a műanyag evőeszközök használatának csökkentéséhez. Tegye egyedivé és környezettudatossá konyhai felszerelését a begreen Fa Késsel!