begreen fa kiskanál, barna, 11cm

Ft + Áfa

Ez a barna színű, 11 cm hosszú kiskanál nem csupán egy egyszerű evőeszköz, hanem egyedi stílust és környezettudatos hozzáállást is kifejez. A minőségi faanyagból készült kiskanál ideális kiegészítővé teszi reggeli müzlidet, desszerteket vagy egy fagylaltozást. Az 11 cm hosszúság a kényelmes használatot szolgálja. Készülj fel arra, hogy minden falatnál a tudatosság és az elegancia összetalálkozik, és érezd a környezetbarát luxust a begreen Fa Kiskanállal minden étkezés alkalmával!

Kiszerelés: 100 db/csomag

Készleten

Cikkszám: 12200065 Kategóriák: , ,
Leírás

Leírás

Ismerje meg a begreen Fa Kiskanalát, a kis méretű, ámde nagy jelentőségű konyhai eszközt, amely a természetes szépséget és a fenntarthatóságot ötvözi! Ez a 11 cm hosszú barna fa kiskanál ideális választás a kisebb édességekhez, müzlikhez vagy kávézáshoz, és egyúttal felelős étkezési döntést tükröz. A Fa Kiskanál kiváló minőségű faanyagból készült, amely környezetbarát és fenntartható. A 11 cm hosszúság optimális méretet biztosít a kényelmes használathoz, és a barna színű fa elegáns megjelenést kölcsönöz a konyhai eszközkészletnek.

Ez a kiskanál nemcsak esztétikus és könnyen kezelhető, hanem a begreen elkötelezettségét is tükrözi a fenntarthatóság iránt. A barna fa kiskanál nem csupán egy eszköz, hanem a tudatos választás és a természet iránti tisztelet kifejezője. Válassza a begreen Fa Kiskanalát, és tegye különlegessé mindennapi étkezéseit egy olyan eszközzel, amely szépséget és fenntarthatóságot csempész az étkezéseibe! A minőség és a környezetvédelem találkozik ebben a kis méretű, de jelentőségteljes barna fa kiskanálban.