begreen fa koktélvilla, barna, 85 mm

Ft + Áfa

A begreen fa koktélvilla barna színével és 85 mm hosszával tökéletes kiegészítője a koktélpartyknak vagy kisebb édességek elfogyasztásának. A faanyag kiváló minőségű és természetes, így a koktélvilla egyedi és környezetbarát választás minden alkalomra. A fa termékek komposztálhatók, újrahasznosíthatók. Lebomló anyag. Bármely büfé, gyorsétterem, vagy akár egyéb esemény elengedhetetlen kelléke. Praktikus, mivel egyszer használatos/eldobható, így mosogatásával sem kell törődni. Egymásra rakhatók.

Kiszerelés: 1000 db/csomag

Készleten

Cikkszám: 12000041 Kategóriák: , ,
Leírás

Leírás

Ismerje meg a begreen fa koktélvillát, egy apró, mégis kifinomult részletet, amely varázslatot cselez az italélményébe! Ez a barna színű, 85 mm hosszú koktélvilla nem csupán egy praktikus eszköz, hanem a természetes szépség és a környezettudatosság szimbóluma is. Az 85 mm-es méret ideális a koktélokhoz, és lehetővé teszi, hogy a vendégei az italukat kényelmesen élvezhessék. A fa anyag kellemes tapintást és egyedi megjelenést kölcsönöz az italnak, miközben fenntartható forrásból származik, így minimális ökológiai lábnyommal rendelkezik.

A begreen fa koktélvilla a praktikum és az esztétika tökéletes egyensúlyát kínálja. Fenntarthatóan előállított faanyaga és aprólékos kidolgozása garantálja a tartósságot és az exkluzív megjelenést, ami egyedi karaktert ad bármely koktélzáshoz. Válassza a begreen Fa Koktélvillát, és tegye teljessé a koktélélményt egy olyan termékkel, amely harmonizál a fenntarthatósággal.