begreen kraft kerek tál 18oz (tető: 20200194)

36 Ft + Áfa

A begreen kraft kerek tál a praktikusság és a stílus egyesítése. Az 8xØ11,5 cm-es, 18oz kapacitású tál tökéletes választás curryk, rizottók vagy más rizses ételek felszolgálásához. A mellékelt begreen papír tető (20200194) nemcsak szorosan zár, hogy megőrizze az ételek ízét, hanem az egyszer használatos és egymásra rakható kialakítása révén kényelmes és gyors megoldást nyújt bármely büfé, gyorsétterem vagy rendezvény esetén. A környezettudatos választásukkal mindezek mellett aktívan hozzájárulnak a fenntartható jövőhöz.

Kiszerelés: 500 db/karton

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen kraft kerek tál, 18 oz űrtartalommal egy olyan stílusos és környezettudatos választás, amely megfelel minden igénynek az ételkészítés és szervírozás terén. Ez a tál nemcsak praktikus, de az ökológiai lábnyom csökkentésének is része. A 18 oz űrtartalom lehetővé teszi, hogy változatos és kiadós ételeket vagy italokat tálaljon, legyen szó reggeliről, ebédről vagy vacsoráról. A kerek forma és a kraft papír anyaga elegáns megjelenést kölcsönöz az ételnek, így az nemcsak finom, de vizuálisan is vonzó lesz. A külön kaphatótető (20200194) további kényelmet biztosít, lehetővé téve az étel biztonságos és könnyű szállítását.

A begreen termékek kiváló minőségűek és fenntarthatóak, ezáltal hozzájárulnak a környezettudatosság növeléséhez. Raktárkészletünk folyamatosan frissül, így gyors szállítást és zavartalan kiszolgálást biztosítunk. A begreen termékek árai versenyképesek, és tükrözik azt az elkötelezettséget, amit minőség, fenntarthatóság és környezettudatosság iránt érzünk. Válassza a begreen kraft kerek tálat a tudatos és stílusos szervírozásért!