begreen kraft kerek tál, barna, 1150 ml

64 Ft + Áfa

A begreen kraft kerek tál 1150 ml-es méretével kiemelkedő választás, ha laktatóbb ételeket szeretnél felszolgálni. A barna színű kialakítás a természetességet és a rusztikus eleganciát sugallja, miközben az anyag újrahasznosítható, így környezetbarát alternatívát kínál a hagyományos műanyag edényekhez. Egyszer használatos és egymásra rakható kivitelezése pedig ideálissá teszi bármilyen rendezvényhez. A tálak kiválóan alkalmasak curryk, rizottók és egyéb rizses ételek fenséges felszolgálására, hiszen formatervezésük és méretük optimálisak az ilyen jellegű ízletes fogások prezentálására.

Kiszerelés: 600 db/karton

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen Kraft kerek tál, barna színben, 1150 ml űrtartalommal, egy valóban rendkívüli választás azoknak, akik egyedülálló stílust és kiváló minőséget keresnek az ételkészítés és szervírozás terén. Ez a tál nem csupán egy egyszerű edény, hanem a környezettudatos gasztronómia szimbóluma. A barna kraft papír elegáns megjelenése tovább fokozza az ételek vizuális vonzerejét, miközben a termék 1150 ml-es kapacitása lehetővé teszi a kreatívabb és bőségesebb tálalásokat. Ezzel a tálalóedénnyel nemcsak a gasztronómiai élvezeteket, hanem a környezetvédelmet is megjelenítheti asztalán.

Az elkötelezettségünk a minőség, a fenntarthatóság és a környezettudatosság iránt nem csupán ígéret, hanem valóság a begreen termékekkel. A raktárkészletünk folyamatosan frissül, így a gyors szállítás és zavartalan kiszolgálás garantált. Kiegészítőink, mint például a környezetbarát evőeszközök és szalvéták, olyan extra értéket teremtenek, ami emeli vendégei kényelmét és az étterem vagy otthon szolgáltatásainak színvonalát. Legyen részese a tudatos és ízléses ételkészítésnek a begreen Kraft kerek tállal!