begreen leveses papírtégely, barna, 470 ml, Ø97 mm

29 Ft + Áfa

A Begreen Ø97 mm-es, 470 ml-es leveses papírtégelye a kényelmes és környezetbarát étkezés híveinek készült. Az elegáns barna színű tégely kiváló minőségű anyagból készült, és alkalmas levesek, főételek vagy saláták tárolására. Bízza rá ételeit ezen a stílusos és fenntartható tárolóedényen, és élvezze az ízeket otthonában vagy útközben!

Kiszerelés: 500 db/karton

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen barna leveses papírtégely és külön kapható tető kiváló választás, ha környezetbarát és funkcionális csomagolásra van szükséged levesek, szószok vagy egyéb folyékony ételek szállításához. Az egységes és természetes barna színű tégely elegáns és stílusos megjelenést biztosít, miközben a papír alapanyag garantálja a fenntarthatóságot és a környezetbarát megoldást. A tégely kiváló minőségű, tartós papírból készült, így könnyedén kezelhető és stabil a folyadékok tárolása során. A begreen családba tartozik, tehát a termék részét képezi a fenntartható és környezetbarát választásnak. A külön kapható tető további funkcionalitást és praktikumot biztosít, megakadályozva a levesek vagy szószok kiömlését.

Ezenkívül a tető lehetővé teszi az étel higiénikus szállítását és tárolását. A papírtégely és tető együttesen alkot egy ideális csomagolási megoldást éttermek, büfék, kávézók és ételkiszállító szolgáltatások számára. Raktárkészletünk mindig naprakész, így gyors szállítást biztosítunk partnereink számára. Az áraink versenyképesek és tükrözik a környezetbarát, magas minőségű termékeink iránti elkötelezettségünket.