begreen leveses papírtégely, fehér, 470 ml, Ø97 mm

28 Ft + Áfa

Az Ø97 mm-es, 470 ml-es leveses papírtégely a Begreen stílusos és környezetbarát kínálatának része. A fehér színű tégely praktikus és könnyen használható, tökéletes választás a mindennapi étkezésekhez.

Kiszerelés: 500 db/karton

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen Leveses Papírtégely és a hozzá külön kapható tető tökéletes választás azoknak, akik stílusos és környezettudatos módon szeretnének levest vagy más folyékony ételeket csomagolni vagy szervírozni. A fehér színű papírtégelyek elegáns megjelenésükkel kiemelkednek, míg a külön vásárolható tetők biztosítják a kényelmes és biztonságos csomagolást. A Leveses Papírtégelyek strapabíró és fenntartható anyagból készülnek, melyek nemcsak kiváló minőséget, hanem környezetbarát megoldást is nyújtanak. Ezek a téglalap alakú tégelyek ideálisak levesek, pörköltek vagy más folyékony ételek tárolására és szállítására. A fehér színű kivitelük minden ételnek megfelel, és esztétikus megjelenést kölcsönöz a csomagolásnak.

A külön kapható tetők praktikusak és könnyen használhatók. Biztosan illeszkednek a papírtégelyekre, így megakadályozzák a szivárgást, és megőrzik az ételek frissességét. A kiváló minőségű anyagból készült tetők könnyen zárhatók és nyithatók, így az étel könnyen hozzáférhető marad. A begreen Leveses Papírtégely és külön kapható tető fehér színével, minőségi anyagával és praktikus kialakításával kiváló választás éttermeknek, vendéglátóipari egységeknek, vagy bárkinek, aki fontosnak tartja a környezetvédelmet és a stílust az ételek csomagolásában. Válassza a begreen termékeit, és tegye még élvezetesebbé az ételélményt! Raktárkészletünk mindig naprakész, így gyors szállítást biztosítunk partnereink számára. Az áraink versenyképesek és tükrözik a környezetbarát, magas minőségű termékeink iránti elkötelezettségünket.