begreen leveses papírtégely tető, barna, Ø116 mm (770 ml)

33 Ft + Áfa

A Begreen Ø116 mm-es, 770 ml-es leveses papírtégely tetője ideális kiegészítése a nagyobb méretű ételkonténernek. Ez a barna színű tető szorosan illeszkedik a tégelyre, megőrizve az étel frissességét és biztonságos tárolását. Legyen szó otthoni ebédről vagy munkahelyi vacsoráról, ez a tető gondoskodik a praktikus és stílusos étkezésről!

Kiszerelés: 500 db/karton

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen barna leveses papírtégely és külön kapható tető kiváló választás, ha környezetbarát és funkcionális csomagolásra van szükséged levesek, szószok vagy egyéb folyékony ételek szállításához. Az egységes és természetes barna színű tégely elegáns és stílusos megjelenést biztosít, miközben a papír alapanyag garantálja a fenntarthatóságot és a környezetbarát megoldást. A tégely kiváló minőségű, tartós papírból készült, így könnyedén kezelhető és stabil a folyadékok tárolása során. A begreen családba tartozik, tehát a termék részét képezi a fenntartható és környezetbarát választásnak. A külön kapható tető további funkcionalitást és praktikumot biztosít, megakadályozva a levesek vagy szószok kiömlését.

Ezenkívül a tető lehetővé teszi az étel higiénikus szállítását és tárolását. A papírtégely és tető együttesen alkot egy ideális csomagolási megoldást éttermek, büfék, kávézók és ételkiszállító szolgáltatások számára. Raktárkészletünk mindig naprakész, így gyors szállítást biztosítunk partnereink számára. Az áraink versenyképesek és tükrözik a környezetbarát, magas minőségű termékeink iránti elkötelezettségünket.