begreen papír szívószál, egyesével csomagolt, fekete, Ø10mm, 197 mm

12 Ft + Áfa

Merülj el a luxusban és tudatos választásokban ezzel a fekete színű Papír Szívószállal! A 197 mm hosszúságú és 8 mm átmérőjű szívószál nemcsak stílusos, de környezetbarát is. A természetbarát papír anyagból készült szívószál kiváló minőségű és időtálló, így minden italozásnál élvezheted a prémium élményt. Műanyagmentes termék!

Kiszerelés: 100 db/csomag

Készleten

Cikkszám: 12400217 Kategóriák: , ,
Leírás

Leírás

A begreen papír szívószál kiváló választás azoknak, akik környezettudatos és fenntartható alternatívát keresnek a hagyományos műanyag szívószálak helyett. Ez a termék a Begreen termékcsalád része, amely a fenntartható és környezetbarát választások iránt elkötelezett ügyfelek számára kínál kiváló minőségű alternatívákat. A papír szívószál ideális megoldás különböző italokhoz, beleértve a hideg italokat, gyümölcsléket és üdítőket. A begreen szívószál nemcsak környezetbarát, hanem esztétikus is, hozzájárulva a vendéglátó helyek stílusos megjelenéséhez.

A papír szívószál használata nemcsak az egyszer használatos műanyagok csökkentését szolgálja, hanem kényelmes és praktikus megoldást is nyújt a vendégeknek. A papír szívószálak a környezettudatosság és a minőség egyensúlyát teremtik meg, és segítik a vendéglátó helyeket abban, hogy felelősségteljes döntéseket hozzanak a csomagolóanyagok terén. Fedezze fel a begreen termékválasztékot, és tegye még fenntarthatóbbá vendéglátóipari tevékenységét a papír szívószállal és más környezetbarát termékekkel!