begreen papír tető 115 mm (kraft kerek tálhoz 18oz – 10800171)

36 Ft + Áfa

A begreen papír tető az ultimát kényelmet nyújtja az étel szállításához és felszolgálásához. Kifejezetten kialakítva az Ø11,5 cm-es kraft kerek tálhoz (18oz – 10800171), ez a tető tökéletesen zár és biztosítja az étel frissességét. A környezetbarát megközelítését tovább hangsúlyozza, hiszen újrahasznosítható és műanyag mentes, garantálva a fenntartható környezetvédelmet.

Kiszerelés: 500 db/karton

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen papír tető, 115 mm átmérővel, kifejezetten tervezve a Kraft kerek tálhoz, 18 oz űrtartalommal (10800171) egy olyan innovatív megoldás, amely tovább fokozza az ételkészítés és szervírozás kényelmét és környezettudatos szemléletét. Ez a papír tető pontosan illeszkedik a BeGreen Kraft kerek tálhoz, 18 oz űrtartalommal, biztosítva az étel szilárd fedését és védelmét. Az 115 mm átmérője praktikussá teszi a használatát, és összehangolódik a tál méretével, így harmonikus egységet alkotnak.

A begreen papír tető környezetbarát anyagokból készült, ami tovább erősíti a márka elkötelezettségét a fenntarthatóság iránt. A raktárkészletünk folyamatosan frissül, így biztosítva a gyors szállítást és a zavartalan kiszolgálást. Válassza a begreen papír tetőt, hogy egyszerűen és kényelmesen fedje le ételeit, és mindemellett hozzájáruljon a környezetvédelmi törekvésekhez is. Különleges kivitelezésével és funkcionalitásával ez a tető a begreen termékek magas minőségét tükrözi, és kiválóan kiegészíti a környezetbarát étel- és italszervírozást.