begreen kraft tető, Ø150 mm, kraft kerek tálakhoz

65 Ft + Áfa

A begreen papír tető az ultimát kényelmet nyújtja az étel szállításához és felszolgálásához. Kifejezetten kialakítva az Ø15 cm-es kraft kerek tálhoz, ez a tető tökéletesen zár és biztosítja az étel frissességét. A környezetbarát megközelítését tovább hangsúlyozza, hiszen újrahasznosítható és műanyag mentes, garantálva a fenntartható környezetvédelmet.

Kiszerelés: 300 db/karton

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen papír tető, 150 mm átmérővel, kifejezetten tervezve a kraft kerek tálhoz ajánlott. Olyan innovatív megoldás, amely tovább fokozza az ételkészítés és szervírozás kényelmét és környezettudatos szemléletét. Ez a papír tető pontosan illeszkedik a begreen kraft kerek tálhoz, biztosítva az étel szilárd fedését és védelmét. Az 150 mm átmérője praktikussá teszi a használatát, és összehangolódik a tál méretével, így harmonikus egységet alkotnak.

A begreen papír tető környezetbarát anyagokból készült, ami tovább erősíti a márka elkötelezettségét a fenntarthatóság iránt. A raktárkészletünk folyamatosan frissül, így biztosítva a gyors szállítást és a zavartalan kiszolgálást. Válassza a begreen papír tetőt, hogy egyszerűen és kényelmesen fedje le ételeit, és mindemellett hozzájáruljon a környezetvédelmi törekvésekhez is. Különleges kivitelezésével és funkcionalitásával ez a tető a begreen termékek magas minőségét tükrözi, és kiválóan kiegészíti a környezetbarát étel- és italszervírozást.