begreen papírpohár fehér 100 ml SUP logóval

14 Ft + Áfa

Környezettudatosan gondolkodó kávézók részére tervezett szimplafalú papírpoharunk egyszerre környezetbarát és praktikus. Az eszpresszó és rövid kávék rajongóinak kihagyhatatlan választása. A 100 ml-es pohár anyaga teljes mértékben iparilag komposztálható, így a műanyagszennyezés ellen is aktívan küzdhetsz vele. A piktogram és Műanyag termék felirat pedig az aktuális jogszabályoknak való megfelelést garantálja. Nem csupán a büfék és gyorséttermek alapellátmánya, hanem minden eseményen nélkülözhetetlen. Ráadásul a praktikus egyszer használatos jellege megspórolja a mosogatást, és a poharak egymásra is rakhatóak. (Címkén: 10000183 régi cikkszám van.)

Kiszerelés: 50 db/csomag

Készleten

Leírás

Leírás

Az 100 ml-es begreen papírpohár a tökéletes megoldás rövidebb kávék és kis mennyiségű italokhoz. Kompakt mérete és fehér színvilága miatt kiválóan illeszkedik kávézók, büfék és rendezvények kínálatába. A SUP logóval ellátott pohár a fenntarthatóság jegyében készült, így a környezettudatosság szempontjából is optimális választás. A begreen papírpohár felhasználási területe rendkívül sokoldalú. Ideális választás rövid kávék, például eszpresszó vagy ristretto, valamint különböző ízű kis mennyiségű ital kostóltatásához. A pohár kiválóan illeszkedik továbbá rendezvényekhez, például üzleti találkozókhoz vagy esküvőkhöz, ahol az elegáns és környezetbarát kialakítás magas szintű minőséget képvisel.

A kiegészítő termékek között megtalálhatók a Begreen pohártetők és kávékeverő pálcák, amelyek még tovább növelik a pohár funkcionalitását és praktikumát. Raktárkészletünk folyamatosan frissül, így gyors szállítást biztosítunk, és mindig elérhető a kívánt mennyiség.

Áraink a kiváló minőség mellett a versenyképes árérték arányt tükrözik. A Begreen termékekre fordított költség garantáltan megtérül a környezetbarát választás és a kiváló minőség révén. Segítőkész csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy minden felmerülő kérdésre és igényre választ adjon. Rugalmas és személyre szabott szolgáltatásunkkal garantáljuk elégedettségét és sikeres együttműködésünket.