begreen papírpohár fehér 180 ml SUP logóval

19 Ft + Áfa

Kávézókba kínált papírpoharaink nem csak környezetbarátak, hanem rendkívül praktikusak is. Szimplafalú kialakításúak. Az eszpresszó és rövid kávék szerelmesei számára készült. A 180 ml-es pohár anyaga iparilag komposztálható, így százszázalékig mentes a műanyagszennyezéstől. A jogszabályi előírásoknak való megfelelésről a piktogram és Műanyag termék felirat gondoskodik. Legyen szó büfékről, gyorséttermekről, vagy bármilyen eseményről, ezek a poharak elengedhetetlen kellékei. Emellett a praktikus egyszer használatos jellegnek köszönhetően nem kell mosogatással bajlódni, és egymásra is rakhatóak! (Címkén: 10000184 régi cikkszám van.)

Kiszerelés: 50 db/csomag

Készleten

Cikkszám: 10000219 Kategóriák: , ,
Leírás

Leírás

A begreen 180 ml-es papírpohár egy további remek választás mindazoknak, akik a környezettudatosságot és a kiváló minőséget helyezik előtérbe italcsomagolásuknál. A fehér színű pohár kifinomult megjelenése és a SUP logó garanciája a fenntartható anyagok használatának. Az 180 ml-es méret tökéletesen alkalmas különféle kávék és teák kiszolgálásához, valamint kisebb adagokhoz, mint például macchiato vagy gyümölcslevek. A begreen papírpohár kiválóan illeszkedik éttermek, kávézók és bisztrók kínálatába, ahol az elegancia és a környezetvédelem egyaránt fontos szempont. A SUP logóval ellátott pohár emellett azt is jelzi, hogy az üzlet környezetbarát megoldásokra törekszik.

A papírpohár emblémázható, ami azt jelenti, hogy saját logóddal vagy emblémáddal személyre szabhatod. Az emblémázott poharak használata kiváló marketingstratégia, mivel erősíti a márkaismertséget és a vendégekben emlékezetes élményt kelt. Az egyedi megjelenésű poharak segítenek a versenyben kitűnni és kiemelkedni. A kiegészítő termékek között megtalálhatók a begreen pohártetők és kávékeverő pálcák, amelyek szélesítik a pohár felhasználási lehetőségeit. Raktárkészletünk folyamatosan aktualizált, így gyors és hatékony szállítást biztosítunk. A versenyképes árak és az optimális árérték arány garantálják a kifizetődő választást.