begreen papírpohár fehér 200/250 ml SUP logóval

17 Ft + Áfa

Papírpoharunk a környezettudatos gondolkodás jegyében készült, kifejezetten kávézók és vendéglátóhelyek számára. A begreen sorozathoz tervezett lapos ivólyukkal ellátott pohártetőkkel kombinálható, ideális közepes mennyiségű kávékülönlegességekhez, mint például a Capucchino. Az iparilag komposztálható papírpohár teljesen mentes a műanyagtól, így környezetünk védelméhez is hozzájárul. A 200/250 ml-es poháron látható piktogram és Műanyag termék felirat a legújabb jogszabályi előírásoknak felel meg. Legyen szó büfékről, gyorséttermekről vagy bármilyen rendezvényről, ezek a poharak nélkülözhetetlenek. Használatuk egyszerű, nincs mosogatási gond, és egymásra is helyezhetők. (Címkén: 10000185 régi cikkszám van.)

Kiszerelés: 50 db/csomag

Készleten

Leírás

Leírás

A Begreen 250/300 ml-es papírpohár rugalmas és környezettudatos megoldás közepes méretű italokhoz, és tökéletesen megfelel a kávézók, büfék és rendezvények elvárásainak. A pohár fehér színe és SUP logóval ellátott design nemcsak esztétikus, de a vendégek számára is egyértelművé teszi a környezetvédelmi elkötelezettséget. A fenntarthatóság kedvelőinek ideális választás!

Ezt a papírpoharat ajánljuk kávékhoz, teákhoz és egyéb meleg italokhoz például forraltborokhoz. A környezetbarát SUP logó további garancia a fenntarthatóságra és a minőségre. Kínálatunkban megtalálhatóak kiegészítő termékeink, mint például a kávékeverő pálca, pohártartó, pohárgyűrű, pohártető, valamint szívószál is.

Magas raktárkészlettel rendelkezünk, emellett a poharak emblémázhatók, lehetővé téve a saját márkád kiemelését, illetve a márka ismertség növelését is. Rugalmas és gyors szállítást biztosítunk, akár nagyobb mennyiségű rendelés esetén is. Szakértő kollégáink segítenek a megfelelő méret kiválasztásában és a rendelés lebonyolításában.