begreen papírpohár fehér 250/300 ml SUP logóval

28 Ft + Áfa

Az egyszer használatos papírpoharunk környezettudatos választás a kávézók és vendéglátóhelyek számára. Könnyen illeszkedik a begreen sorozatú lapos és kupolás pohártetőhöz. Közepes mennyiségű kávékülönlegességekhez, például a Capucchino-hoz ideális. Az iparilag komposztálható papírpohár teljesen mentes a műanyagtól, hozzájárulva a környezetvédelemhez. A 250/300 ml-es poháron szereplő piktogram és Műanyag termék felirat a legújabb jogszabályi előírásoknak felel meg. Legyen szó büfékről, gyorséttermekről vagy bármilyen rendezvényről, ezek a poharak nélkülözhetetlenek. Egyszerűen használhatóak, nem kell mosogatni, és egymásra is helyezhetők.

Kiszerelés: 50 db/csomag

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen 250/300 ml-es papírpohár kiváló választás, ha a környezetvédelem és a kényelem fontos szempont számodra. A fehér színű pohár kifinomult megjelenése és a SUP logó jelzi a fenntartható alapanyagok használatát. A méretváltozat (250/300 ml) lehetővé teszi a rugalmas italkínálatot és a vendégek egyedi igényeinek kiszolgálását. Ideális választás kávézók, büfék és rendezvények számára.

A begreen papírpohár kiválóan alkalmas különböző italokhoz, beleértve a latte-t, az americano-t vagy akár a frissítő jegeskávét. A SUP logóval ellátott pohár nemcsak a környezetvédelem, hanem a minőség szimbóluma is. Kiegészítő termékeink, mint a pohártetők és kávékeverő pálcák, szívószálak, további kényelmet és funkcionalitást biztosítanak.

Raktárkészletünk szüntelenül frissül, így gyorsan és hatékonyan tudjuk teljesíteni rendeléseit. Áraink megfelelnek a fenntartható és magas minőségű termékek iránti igényeknek, így optimális árérték arányt kínálunk. Szakértő csapatunk mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen minden kérdésben és igényben.