begreen papírpohár fehér 350 ml SUP logóval

21 Ft + Áfa

A begreen fehér papírpohár 350 ml-es kivitelben kiváló választás, ha környezettudatos megoldást keres a mindennapi italfogyasztásra. A pohár kompakt mérete (90x58x110 mm) ideálissá teszi számos alkalmazásra, legyen szó otthoni használatról, irodai környezetről vagy rendezvényekről. A 350 ml űrtartalom ideális mennyiségű italt kínál, például kávéhoz, teához vagy hideg üdítőkhöz. Praktikus és környezetbarát választás – a begreen fehér papírpohár a fenntartható életmód részévé válhat. Tegye kényelmessé és környezetbaráttá italélményét a begreen termékcsaláddal!

Kiszerelés: 50 db/csomag

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen 350 ml-es fehér papírpohár ideális választás kávézók, teázók és éttermek számára. A pohár kényelmes mérete lehetővé teszi, hogy a vendégek könnyedén élvezhessék italaikat az elviteles és helyben fogyasztás során egyaránt. A pohár kiválóan alkalmas kávékhoz, teákhoz és forró italokhoz, például cappuccino vagy latte, valamint más forró italokhoz. A biológiailag lebomló SUP logóval rendelkező papír alapanyag pedig környezettudatos választássá teszi.

A begreen termékcsalád további környezetbarát opciókat is kínál, például pohártetők, pohártartók, kávékeverő pálcák és szívószálak formájában. Ezen kívül, a poharak egyedi logóval is rendelhetők, ezáltal vállalkozásod megkülönböztetheti magát és erősítheti a márkaidentitását. Tekintsd meg további termékeinket webshopunkban! Az elkötelezett csapatunk magas raktárkészlettel, több évtizedes tapasztalattal és gyors szállítási lehetőségekkel biztosítja a jó minőségű élelmiszer csomagolóeszközöket, így bátran választhatod beszállítóként minket.