begreen papírpohár fehér 400 ml SUP logóval

31 Ft + Áfa

A környezetbarát kávézáshoz egyik legjobb választásunk a papírpoharaink, melyeket a begreen sorozat lapos és kupolás pohártetőivel is kombinálhatsz. Kifejezetten alkalmasak nagyobb mennyiségű kávékülönlegességekhez, például Latte, Frappe vagy Mocha italokhoz. Az iparilag komposztálható papírpoharak teljesen mentesek a környezetszennyezéstől és a műanyagtól. Az új jogszabályi előírásoknak való megfelelésről a 400 ml-es pohár oldalán található piktogram és Műanyag termék felirat gondoskodik. Bármilyen büfé, gyorsétterem vagy rendezvény elengedhetetlen kelléke. Ráadásul egyszer használatos jellegük megkönnyíti a használatot, nem kell mosogatással bajlódni, és egymásra is helyezhetők.

Kiszerelés: 50 db/csomag

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen 400 ml-es papírpohár kiváló választás, ha nagyobb italmennyiséget kínálsz vendégeidnek, és közben a környezettudatosság is fontos számodra. A fehér pohár elegáns megjelenése és a SUP logó garancia a fenntartható alapanyagokra. Az 400 ml-es méret ideális választás egyéni fogyasztói igények kiszolgálásához, például tea vagy jegeskávé felszolgálásához.

A Begreen papírpohár kiváló választás kávézók, gyorséttermek és rendezvények számára. A nagyobb méret lehetővé teszi, hogy a vendégek hosszabb ideig élvezhessék italaikat anélkül, hogy újra és újra feltöltésre lenne szükség. A kiegészítő termékek, mint a pohártetők és kávékeverő pálcák, szívószálak, pohártartók és gyűrűk tovább fokozzák a kényelmet és a funkcionalitást.

Raktárkészletünk mindig naprakész, így gyors szállítást biztosítunk. Az áraink versenyképesek és tükrözik a környezetbarát és magas minőségű termékeink iránti elkötelezettségünket. A SUP logóval ellátott poharak garantálják a fenntarthatóságot és a minőséget, ezáltal növelve azok vonzerejét a környezettudatos fogyasztók körében. Az emblémázási lehetőség pedig egyedié teszi ezeket a poharakat, kiemelve a márkádat és egyúttal növelve a vásárlói hűséget.