begreen PET tető kraft kerek tálhoz, víztiszta, Ø150 mm

24 Ft + Áfa

A begreen PET tető ideális kiegészítése a begreen kraft kerek tálaknak, biztosítva az étel frissességét és átláthatóságát. Az Ø150 mm-es, víztiszta tető könnyen felhelyezhető és szorosan zár, miközben a PET anyag újrahasznosíthatósága tovább fokozza a környezetbarát jellegét. Praktikus, mivel egymásra rakhatóak, így kevés helyet foglalnak és a tárolásuk is könnyű.

Kiszerelés: 600 db/karton

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen PET tető víztiszta színben, Ø150 mm átmérővel, kifejezetten tervezve a Kraft kerek tálcsoportunkhoz, a tökéletes kiegészítője ételének vagy italának. Ez a tető nemcsak a kényelem és a funkcionalitás szempontjából került kialakításra, hanem a környezettudatosság és a tisztaság jegyében is. Az Ø150 mm méret precízen illeszkedik a begreen Kraft kerek tálcokhoz, biztosítva az étel hatékony fedését és védelmét. A víztiszta színvilág átláthatóságot kölcsönöz a szervírozásnak, lehetővé téve, hogy az ételek vizuálisan is megnyerően jelenjenek meg.

A begreen PET tetők kiváló minőségű, tartós anyagból készülnek, amelyek biztosítják az étel frissességét és a szállítás során történő biztonságos védelmét. Raktárkészletünk folyamatosan frissül, így gyors szállítást és zavartalan kiszolgálást biztosítunk. Ez a termék a begreen elkötelezettségét tükrözi a minőség, a fenntarthatóság és a környezettudatosság iránt. Válassza a begreen PET tetőt a kraft kerek tálcsoportjához, hogy tisztán, átláthatóan és környezetbarát módon szervírozhassa ételeit vagy italait!