begreen prémium fa kanál, barna, 16,5cm

17 Ft + Áfa

A begreen Prémium Fa Kanál – 16,5 cm – az öko-luxus megtestesítője a konyhában. A barna fa kanál nem csupán egy egyszerű eszköz, hanem egy stílusos kiegészítő, amely kiemeli az étkezések szépségét. A kanál ergonomikus kialakítása és a prémium minőségű faanyag elegáns megjelenést kölcsönöz. Kényeztesd magad a kulináris élvezetekben, miközben felelősségteljesen választasz az ökológiai lábnyomod csökkentése érdekében.

Kiszerelés: 100 db/csomag

Készleten

Cikkszám: 12200021 Kategóriák: , ,
Leírás

Leírás

Fedezze fel a begreen Prémium Fa Kanált, egy kiváló minőségű és stílusos konyhai eszközt, amely tökéletes kiegészítője lesz mindennapi főzésének és étkezéseinek! Ez a 16,5 cm hosszúságú barna fa kanál nem csupán praktikus, hanem a természetes szépség és a fenntarthatóság megtestesítője. A Prémium Fa Kanál kialakítása ideális az ételek keveréséhez, adagolásához és felszolgálásához. A 16,5 cm hosszúság a kényelmes használatot biztosítja, miközben a barna színű fa dizájnja kifinomultságot kölcsönöz a konyhájának.

Ez a kanál nem csupán stílusos és praktikus, hanem fenntartható is. A begreen elkötelezett a környezetvédelem mellett, így a Prémium Fa Kanál kiváló minőségű faanyagokból készült, melyek fenntartható forrásból származnak. Válassza a begreen Prémium Fa Kanált, és élvezze a minőséget és a környezetbarát konyhai eszközök előnyeit mindennapi étkezései során! A stílus és a fenntarthatóság találkozik ebben a kiváló minőségű fa kanálban.