begreen szögletes kraft ételszállító alj, PP bevonattal, 750 ml

67 Ft + Áfa

Az ételszállítás új dimenziójába lépve, a begreen szögletes kraft ételszállító alj 750 ml űrtartalommal most stílusos és környezettudatos megoldást kínál. Az PP bevonat segítségével az étel friss és finom marad, miközben az alj komposztálható anyagának köszönhetően minimalizálja a környezeti hatásokat. Az ételszállítás során a fenntarthatóság és a minőség találkozik, és ez a termék az ízek és az ökológiai lábnyom egyensúlyát képviseli. Szállítsd az ételt környezettudatosan és stílusosan a begreen szögletes kraft ételszállító aljjal! Méretek: H 16,5 cm, Sz 11,5 cm, M 6 cm.

Kiszerelés: 300 db/karton

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen szögletes kraft ételszállító alj, PP bevonattal, 750 ml térfogattal, egy kiváló választás az ételszállítás során, amely ötvözi a fenntarthatóságot és a praktikumot. Ezt az aljat úgy terveztük, hogy megfeleljen az ételkiszállítás kihívásainak, miközben támogatja a környezettudatosságot. A 750 ml-es térfogat ideális választás kisebb adagokhoz, amelyeket gyakran szállítanak az ételkiszállító szolgáltatások.

Az alj kraft anyagból készül, amely természetes megjelenést kölcsönöz neki, és harmóniában van a környezetbarát megoldásokkal. Az alj PP bevonattal van ellátva, ami két fontos előnnyel jár. Először is, a bevonat segít megakadályozni az étel kifolyását vagy kiszivárgását, így az ételek frissen és rendezetten maradnak a szállítás során. Másodszor, a bevonat nedvességállóvá teszi az aljat, ami különösen fontos, ha nedves vagy szaftos ételeket szállítunk, mint például szószokkal vagy párolt zöldségekkel készült ételek.

A begreen szögletes kraft ételszállító alj praktikus megoldás az ételszállítás terén, mivel kényelmes és környezettudatos egyaránt. A komposztálható kraft anyag és az újrahasznosítható PP bevonat hozzájárul a fenntarthatósághoz, minimalizálva ezzel az ökológiai lábnyomot. Ezáltal az alj segít az ételipar szereplőinek abban, hogy csökkentsék környezeti hatásaikat és felelősségteljes módon működjenek.

A begreen szögletes kraft ételszállító aljat számos élelmiszer típusához lehet felhasználni az ételszállítás területén, például:

  1. Saláták: Az alj kiváló választás saláták, dresszingek és egyéb friss összetevők szállításához, mivel a nedvességállósága megakadályozza a salátalevet kiszivárgását vagy átázását.
  2. Szendvicsek: A kis méretű alj ideális választás szendvicsek vagy szendvicsalapanyagok szállításához, biztosítva, hogy az összetevők rendezetten és frissen érkezzenek a rendelőkhöz vagy ügyfelekhez.
  3. Desszertek: Az alj alkalmas desszertek, például sütemények vagy pudingok szállításához, mivel segít megőrizni azok integritását és frissességét a szállítás során.

Ezáltal a begreen szögletes kraft ételszállító alj kiváló választás az ételszállítás terén, amely ötvözi a környezetbarát megoldásokat a hatékonysággal és a praktikummal.