begreen szögletes tető kraft ételszállító aljhoz (750/1000 ml), PP bevonattal

70 Ft + Áfa

Az ételszállítás jövője mostantól stílusos és környezettudatos, a begreen szögletes tető kraft ételszállító aljhoz (750/1000 ml) tervezett PP bevonattal. Ennek a kombinációnak köszönhetően nem csak a frissességet és minőséget őrzöd meg az ételben, hanem hozzájárulsz a környezet védelméhez is, mivel a termék komposztálható. A stílus és funkcionalitás tökéletes harmóniája az ételszállításban, így ügyfeleid élvezhetik az ételüket, miközben te környezettudatosan szolgálod ki őket. Tégy egy lépést az egészséges környezet és az ízek védelme felé! Méretek: H 17 cm, Sz 12 cm, M 2 cm.

Kiszerelés: 300 db/karton

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen szögletes tető kraft ételszállító aljhoz, mely kompatibilis a 750 és 1000 ml-es aljakhoz, PP bevonattal ellátva, az ideális kiegészítő a környezetbarát ételszállításhoz. Ez a tető kifejezetten úgy lett tervezve, hogy tökéletesen illeszkedjen a begreen szögletes kraft ételszállító aljakhoz, biztosítva az étel frissességét és biztonságos szállítását. A tető kraft anyagból készül, ami természetes megjelenést kölcsönöz neki, és összhangban van a környezettudatossággal. A PP bevonat pedig extra védelmet nyújt az ételnek, megakadályozva a kifolyást vagy szivárgást, és biztosítva, hogy az étel frissen és rendezetten maradjon a szállítás során.

Ez a tető ideális választás az ételszállító szolgáltatások, éttermek és egyéb vendéglátóipari egységek számára, akik keresik a fenntartható és megbízható megoldásokat az ételkiszállítás terén. A begreen szögletes kraft ételszállító alj és tető többféle ételtípus szállítására alkalmas, például saláták, szendvicsek, levesek, egytálételek és desszertek. Ezáltal lehetőséget biztosít az éttermeknek és ételszállító szolgáltatóknak arra, hogy környezetbarát módon szállítsák az ételeket, miközben megőrzik azok frissességét és minőségét.