begreen szögletes tető kraft ételszállító aljhoz (650 ml), komposztálható

84 Ft + Áfa

A begreen szögletes tető kraft ételszállító alj (650 ml) mostantól a környezettudatos ételszállítás szimbóluma. A PP bevonat megőrzi az étel frissességét, miközben a komposztálható alj minimalizálja a környezeti hatásokat. Ezzel a termékkel az ételszállítás és az ökológiai felelősségvállalás ötvöződik. Legyen szó éttermekről, vendéglátóipari egységekről vagy otthoni ételszállításról, a begreen szögletes tető kraft ételszállító alj segítségével stílusosan és környezettudatosan szállíthatsz ételt. Gondoskodj a környezetről fenntartható termék választásával! Méretek: H 17 cm, Sz 12 cm, M 2 cm.

Kiszerelés: 300 db/karton

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen szögletes tető kraft ételszállító aljhoz, mely kompatibilis a 650 ml-es aljakhoz, komposztálható változatban, egy felelősségteljes és környezetbarát megoldás az ételszállítás terén. Ez a tető kifejezetten úgy lett tervezve, hogy tökéletesen illeszkedjen a begreen szögletes kraft ételszállító aljakhoz, és segítse az étel frissességének megőrzését a szállítás során, miközben minimalizálja a környezeti hatásokat.

A tető kraft anyagból készül, ami természetes és újrahasznosítható alapanyag, és harmóniában van a fenntartható megoldásokkal. Azonban ennél is több, ez a tető komposztálható, ami azt jelenti, hogy használata után egyszerűen lebomlik, és visszatér a természetbe, minimális ökológiai lábnyomot hagyva maga után. Ez a tető ideális választás azoknak a vállalkozásoknak, akik keresik a környezetbarát és megbízható megoldásokat az ételszállítás terén, és kiemelt figyelmet fordítanak a fenntarthatóságra.