begreen Take Away doboz, fehér, 750 ml

52 Ft + Áfa

Ha nagyobb adagot szeretne szállítani, válassza a Begreen fehér take away dobozát, amely 750 ml űrtartalommal büszkélkedik. Ez a doboz ideális választás főételek vagy nagyobb saláták számára. A fehér színű dizájnja elegáns és letisztult, így az étel szervírozása igazi élmény lesz.

Kiszerelés: 500 db/karton

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen Take Away dobozok fehér színével emelkednek ki a környezetbarát csomagolás terén. Ezek a stílusos és praktikus dobozok ideálisak az étel elviteléhez vagy elszállításához, biztosítva, hogy az ételek frissen és változatlan állapotban érkezzenek meg a célállomásra. A fehér színű dobozok letisztult megjelenést kölcsönöznek, így minden típusú étel jól mutat bennük. A strapabíró anyagból készült dobozok kiváló minőségűek és fenntarthatóak, hiszen a Begreen elkötelezett a környezetvédelem mellett. A dobozok újrahasznosíthatók, így segítenek csökkenteni a hulladék mennyiségét. A begreen Take Away dobozok praktikus kialakításuknak köszönhetően könnyen zárhatók, így az ételek frissessége megmarad, és nincs szükség aggodalomra az esetleges szivárgás miatt. A dobozok kényelmesek és könnyen kezelhetők, így ideális választások éttermeknek, kávézóknak vagy más vendéglátóipari egységeknek, valamint azoknak, akik szeretnék kényelmesen magukkal vinni az ételt.

A begreen Take Away dobozok fehér színével és kiváló minőségükkel a fenntarthatóság és a praktikum tökéletes kombinációját kínálják az ételcsomagolás terén. Válassza a begreen termékeit, és segítsen a környezetvédelemben anélkül, hogy lemondana a minőségről és a stílusról! Raktárkészletünk mindig naprakész, így gyors szállítást biztosítunk partnereink számára. Az áraink versenyképesek és tükrözik a környezetbarát, magas minőségű termékeink iránti elkötelezettségünket.