BIO ingvállas táska, komposztálható, 280+2x90x500mm, 20mc, OK HOME compost

50 Ft + Áfa

A Home Compost BIO ingvállas táska a konyhában keletkező szerves hulladék könnyű kezelésére szolgál. Ez a komposztálható táska egyaránt alkalmas otthoni és professzionális felhasználásra. A 280+2x90x500 mm-es mérete és az 20 mikron vastagsága biztosítja, hogy a táska strapabíró és megbízható legyen. Komposztálható jellege pedig hozzájárul a fenntartható és környezettudatos életmód kialakításához.

Kiszerelés: 1000 db/csomag

Készleten

Leírás

Leírás

Szinte minden üzletben nélkülözhetetlenek a táskák (zacskók), hiszen eladóként vagy a bolt tulajdonosaként megtapasztalhatta, hogy a vevők többsége igényt tart a szatyrok használatára. A vásárlóknál a legtöbb esetben nincs olyan táska, amiben megfelelően haza tudnák szállítani a megvásárolt termékeket, ezért csakis a bolti zacskók maradnak végső megoldásként. Az ingvállas táska tulajdonképpen a klasszikus, sokak által ismert szatyrokat takarja, nevét a formájáról kapta, ugyanis kiterítve a szatyor felső része tökéletesen hasonlít egy ingvállra. A kínálatunkban megtalálható ingvállas táskák különféle kivitelben elérhetőek, így a saját igényeihez, vállalkozása arculatához tudja igazítani a szatyrok megrendelését. Ingvállas táskáink strapabírók, így biztos lehet benne, hogy megvásárlásukkal minőségi termékekre tehet szert! Mindig ügyeljen arra, hogy üzletében kellő mennyiségű szatyor álljon rendelkezésre, ezért, ha úgy tapasztalja, hogy már rohamosan fogyatkozik a számuk, vásároljon ingvállas táskát kínálatunkból!

Biológialig lebomló alapanyagból is elérhetőek már, több féle méretben, egyedi nyomattal. OK compost HOME / OK compost INDUSTRIAL minősítéssel. Részletekről érdeklődjön érékesítési szakértőinknél. Raktárkészletünk mindig naprakész, így gyors szállítást biztosítunk partnereink számára. Az áraink versenyképesek és tükrözik a környezetbarát, magas minőségű termékeink iránti elkötelezettségünket.