begreen burgonyás papírtölcsér, öntetes, barna/fehér, 235×190 mm, 150 gr

41 Ft + Áfa

A burgonyás papírtölcsér, öntetes változata kiváló választás gyors és kényelmes ételfogyasztáshoz. Elegáns barna-fehér színével vonzó megjelenést kölcsönöz az ételeknek, és ideális méretű, 235×190 mm-es tölcsér formájával tökéletesen szolgálja fel a burgonyafélék, például sült krumpli vagy hasábburgonya öntetes változatait. A tölcsér praktikus kialakítása minimalizálja az öntet vagy szósz szivárgását, így az étel élvezetesen fogyasztható. Műanyagmentes termék!

Kiszerelés: 500 db/karton

Készleten

Leírás

Leírás

A burgonyás papírtölcsér, öntetes változata praktikus és esztétikus megoldást kínál a gyors ételfogyasztásra vagy elvitelre. Az elegáns barna-fehér színkombináció kiemeli a terméket és vonzóvá teszi a megjelenését, miközben a tartós papír anyaga biztosítja az ételek biztonságos tárolását. Ez a 160×270 mm-es méretű tölcsér ideális a burgonyafélék, például sült krumpli, hasábburgonya vagy egyéb öntetes ételek számára. A tölcsér kialakítása lehetővé teszi, hogy az ételt könnyedén belehelyezzék, miközben az öntet vagy szósz a tetején található rekeszben marad, minimalizálva az esetleges szivárgást.

A burgonyás papírtölcsér tökéletes választás street food eseményekhez, büfékhez, gyorséttermekhez vagy ételkiszállító szolgáltatásokhoz. A kiváló minőségű anyag és a praktikus kialakítás garantálja a kényelmes ételfogyasztást, miközben a környezetbarát papíranyag hozzájárul a fenntarthatóbb üzleti gyakorlathoz. Válassza a burgonyás papírtölcsért az ételkiszolgálás hatékony és stílusos megoldásaként!