begreen cukornád menübox, egyterű, natúr, 240x151x70 mm

88 Ft + Áfa

A begreen cukornád menübox egy tökéletes választás azoknak, akik a stílust és az ökológiát egyesítik. Ez a natúr színű, egyterű menübox ideális azoknak, akik egyedi megjelenésre vágynak étterme vagy kávézója szolgáltatásaiban. A 240x151x70 mm méretének köszönhetően könnyedén befogad különböző étel- vagy italopciókat. Kiváló minőségű cukornádból készült, így nemcsak esztétikus, hanem környezetbarát is. Közismerten erőforrás-hatékony és környezetbarát anyag. Komposztálható. Bármilyen terítéshez alkalmas.

Kiszerelés: 50 db/csomag

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen cukornád menübox, egyterű kivitelben, natúr színben és 240x151x70 mm méretben, az étkezési élmény és a környezettudatosság ötvözésének kiváló példája. Ez a menübox nemcsak környezetbarát, de a natúr színével és praktikus formatervezésével is kiemelkedik a stílusos és kényelmes étkezési megoldások közül. A natúr színű kivitel természetes és letisztult megjelenést kölcsönöz, ideális választás mindennapi étkezésekhez, piknikekhez vagy utazásokhoz. Az egyterű kivitel és a 240x151x70 mm méret lehetővé teszi, hogy különféle ételeket, például főételeket, salátákat vagy szendvicseket kényelmesen tároljon benne.

A cukornád alapanyag használata környezetbarát alternatívát jelent a hagyományos műanyag dobozokhoz képest. A cukornád biológiailag lebomlik, így csökkentve a környezeti terhelést. A begreen cukornád menübox nemcsak kiváló minőségű és tartós, hanem fenntartható étkezési megoldás is. Válassza a begreen cukornád menüboxot, hogy étkezései ne csak finomak és kényelmesek legyenek, hanem környezetbarátok és stílusosak is. Az egyedi design és a fenntarthatóság egyesítése a begreen termékeknél garantáltan kifinomult és tudatos választást eredményez!