begreen cukornád szögletes tányér, fehér, 260×260 mm

84 Ft + Áfa

A begreen cukornád szögletes tányér, mintha a környezettudatosság és az innováció csúcsát képviselné. Ezt a fehér tányért 260x260mm méretben találod, és kiválóan szolgálja az ételszervírozást, egy olyan megoldást nyújtva, amely nemcsak fenntartható, hanem egyedi is. Anyaga cukornád (bagasse), amely a cukornádgyártás környezetbarát mellékterméke, így a tányér valódi fenntarthatósági jelkép. Könnyen használható és praktikus, mivel egyszer használatos, így a mosogatás és a rendszerezés nem jelent problémát. Tökéletes választás éttermek, rendezvények és otthoni ételszervírozás során. Ráadásul a tányér komposztálható is, így az innováció és a fenntarthatóság együttműködése érvényesül az asztalon.

Kiszerelés: 50 db/csomag

Készleten

Cikkszám: 11300049 Kategóriák: , ,
Leírás

Leírás

A begreen cukornád szögletes tányér, fehér színben és 260×260 mm méretben, a környezetbarát és stílusos étkezés új szintjét képviseli. Ez a tányér nemcsak a fenntarthatóság jegyében készült, de a fehér színével és modern formavilágával is kiemelkedik az étkezési élményt teremtő termékek közül. A fehér kivitel elegáns és letisztult megjelenést biztosít, ideális választás mindennapi étkezésekhez, kerti partikhoz vagy különféle rendezvényekhez. A 260×260 mm-es mérete lehetővé teszi, hogy változatos ételeket, például főételeket, salátákat vagy desszerteket tálaljon rajta.

A cukornád alapanyag kiválasztása révén a tányér nemcsak környezetbarát, de biológiailag is lebomlik, csökkentve ezzel a környezeti terhelést. A begreen cukornád szögletes tányér kiváló választás mindazoknak, akik szeretnék a tudatos és fenntartható étkezési szokásokat ötvözni a stílusos tálalással. Válassza a begreen cukornád szögletes tányért, hogy étkezései ne csak ízletesek, hanem környezetbarátok és esztétikusak is legyenek. Az egyedi design és a fenntarthatóság összehozása a begreen cukornád tányérnál garantáltan sikeres és tudatos választást eredményez!