begreen fa kávékeverő pálcika, barna, 140x5x1 mm

Ft + Áfa

A barna színű fa pálcika nem csupán egy praktikus eszköz, de a reggeli kávézáshoz is különleges stílust varázsol. Az 140 mm hosszúságú és 5 mm szélességű pálcika mindenféle kávéitalhoz ideális, az espresso kedvelőitől kezdve a hosszú kávékig. A faanyag minősége és a környezetbarát szemlélet teszi ezt a kávékeverő pálcikát a tudatos kávéimádók kedvencévé. Ébredj minden nap egy kis eleganciával a kezedben!

Kiszerelés: 1000 db/csomag

Készleten

Leírás

Leírás

Ismerje meg a begreen Fa Kávékeverő Pálcikát, a környezetbarát és stílusos megoldást az ízletes kávé készítéséhez! Ez a fa kávékeverő pálcika nemcsak praktikus, hanem a fenntarthatóságot is hangsúlyozza, így egyesítve a minőséget és az ökológiai tudatosságot. A Fa Kávékeverő Pálcika egyedi kialakítása ideális a kávékülönlegességek elkészítéséhez. Könnyű és kezelhető, segítségével könnyedén keverheti el kedvenc kávéitalát. A természetes fa alapanyag nemcsak esztétikus, de fenntartható és környezetbarát is.

A begreen elkötelezett a fenntartható életmód iránt, ezért a Fa Kávékeverő Pálcika gondosan válogatott, fenntartható forrásból származó faanyagokból készült. Ez a kávékeverő pálcika nemcsak kényelmes és praktikus, hanem egyben felelős választás is a mindennapi kávézás során. Válassza a begreen Fa Kávékeverő Pálcikát, és élvezze a kávézás élményét egy olyan eszközzel, amely nemcsak ízletes italokat készít, hanem környezetünk megóvására is ügyel. Minőség és fenntarthatóság egyetlen kávékeverő pálcikában!